promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Mélypontra került Curtis, már barátnője is elhagyta? Majkát hibáztatja azért, hogy összeomlott a tévés karrierje?

Mélypontra került Curtis, már barátnője is elhagyta? Majkát hibáztatja azért, hogy összeomlott a tévés karrierje?

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Curtis élete állítólag romokban, tévés karrierje és szerelmi élete is összeomlott volna? 

Mélypontra került Curtis, vagyis Széki Attila. A Blikk információi szerint nagyon rossz állapotban van most a rapper, miután elveszített mindent, ami fontos volt neki. A lapnak az újpesti előadó egyik barátja árulta el, hogy miután Barnai Judit szakított vele, egyre többet bulizik és nemcsak lelkileg, hanem fizikailag is romokban van.

Curtis állítólag több kilót is felszedett és egyre többet rúg ki a hámból. Bár kívülről ez úgy tűnik, hogy a rapper csak éli a világát, de elvileg azért csinálja mindezt, mert így akarja feledtetni magában azt, hogy idén még semmi sem jött össze neki. Bár a szakítást sem Curtis, sem Judit nem erősítette meg, de elég gyanús, hogy az elmúlt két hónapban egyetlen közös képet sem raktak ki az oldalaikra, előtte viszont elég gyakran fordult elő, hogy szerelmes bejegyzéseket posztoltak. Most viszont úgy tűnik, a szerelem eddig tartott, és ha igaz a szóbeszéd, akkor az egykori kosárlabdázó, Barnai Judit szakított a rapperrel.


Ám nem csak Curtis magánélete van romokban, hanem a tévés karrierje is. Az előadót korábban eléggé felkapta a RTL, hiszen szerepelt többek között a Nyerő Párosban, és a The Voice-ban, de amióta a csatorna leszerződtette Majkát, egyetlen tévés munkája sem volt. Ez ugyancsak egy fájó mélyütésként érte Curtist, konkrétan Majkát hibáztatja azért, mert nem kap újabb lehetőségeket az RTL-nél.

Az előadó barátja szerint most egy másik csatornával tárgyalt, majd a fél magyar sajtó tényként hozta le, hogy Curtis már a TV2-vel beszélt arról, hogy mindenáron el akar jönni az RTL-től Majka miatt. A Blikk informátora szerint most Curtis egyedüli mentsvára a kisfia, de véleménye szerint egy ekkora terhet nem szabad egy gyerekre tenni.

Az újpesti rapper a saját közösségi oldalán, egy 24 óráig elérhető Story-ban reagált ezekre, állítása szerint  a Blikk hamis állításokat közölt tényként kezelve; hozzá kell tenni, hogy a rapper a bejegyzésében nem cáfolja, hogy szakítottak volna Judittal, és azt sem, hogy Majkát hibáztatja azért, mert nem kap már munkát az RTL-től.

„Gratulálok megint a kamu, hazug hírhez, amit 0 utánajárás után kiszxrtok!! Ne olvassatok és ne üljetek ezeknek a szennylapoknak!”

- írta Curtis.