promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka egyetlen mondattal reagált Ákos regény hosszúságú kommentjére, rajongói ellepték a rapper oldalát
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ákosnak nem tetszett, amit az ózdi fenegyerek posztolt rajongóinak, reagált is rá.

Egyetlen szó is képes viharokat kavarni, ezt most Majka és Ákos csörtéje bizonyította. Habár zenei stílusban nagyon távol állnak egymástól, most mégis szakmai síkon különböztek össze, igaz Majka a tőle megszokott módon nem vette túl komolyan ezt az egészet – bár a háttérben valószínűleg neki is megvan a magvasabb véleménye.

Majka egyébként a saját közösségi oldalára posztolt egyet a Petőfi Zenei Díjakról, amin Kovács Ákos előadását választották az év koncertjének. Majoros erre csak annyit reagált, hogy „Viccország” – amire kisvártatva jött a válasz.

Ákos azonban nem a saját felületén, hanem a poszt alá kommentelt, méghozzá meglehetősen hosszasan, ámde egyáltalán nem elragadtatva magát:

„36 évnyi munkám során még soha nem kommentáltam senki díja kapcsán negatívan. Soha nem szóltam vissza, ha valaki támadott, pedig volt ilyen sokszor, köztük durva, aljas, nemtelen dolgok is. Megszámlálhatatlan gratulációt küldtem embereknek a hosszú évek során, ha komoly teljesítménnyel találkoztam, olykor általam személyesen nem is ismert embereknek”

– írta, hozzátéve, hogy soha nem támadott senkit, és ő maga már régóta nem vágyik díjakra sem.

„Emberszámba veszem azt is, aki - ki tudja, milyen impulzusok alapján - elutasít. Akkor is, ha ő engem nem vesz emberszámba”

– tette hozzá, kommentjére pedig több mint háromezer reakció érkezett, mindössze másfél ezerrel kevesebb, mint Majka posztjára. A válaszokban ráadásul nem is kímélték őt, volt aki azt írta, hogy majd akkor véleményezze Ákos díjait, amikor ő maga is ennyit letett az asztalra.

Az ózdi rapper viszont nem igazán fárasztotta magát a válasszal és egyetlen mondattal lerendezte Ákos monológját:

„Ákos ! Ez esetben akkor viszont gratulálok !!!”

Hogy lesz-e folytatása a csörtének, vagy ennyiben megállapodnak a felek, azt most még nem tudni, mindenesetre a Petőfi rádiót már korábban is kritikával illető Majka szavai vélhetően nem estek túl jól a többi díjazottnak sem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás