promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka felháborodva szidta egy népszerű budapesti bolt magas árait, majd Till Attilát is kibeszélte, le akarták állítani a forgatást
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokak kedvence a bolt, a Cápák között népszerű szereplője a tulajdonos, akire most Majka kiakadt.

Majka már régóta benne van a média, a tévézés, a zenei élet vérkeringésében és ezen idő alatt tökéletes showmanné fejlesztette magát. Nem volt persze nehéz dolga, hiszen már a Való Világban való első néhány megszólalásából látszott, hogy ebben a srácban van valami, nem véletlen hát az sem, hogy bár rengetegen szerepeltek a realityben, csak igen keveseknek sikerült valódi hírnévre váltani a 15 perces ismertségüket. Majka az első szériában mutathatta meg magát és a tehetségére is hamar fény derült, Dopeman vette szárnyai alá, akivel végül viharos körülmények között ért véget a barátság. Azóta az életét nagyon tudatosan építi, több lábon áll és szegény ózdi fiúból sikeres előadó, üzletember, mentor és családapa lett.

Ilyen életút után nem csoda, ha az emberek figyelnek a véleményére és érdekli őket, hogy egy-egy témáról mit gondol az egyébként gyakorta véleményt nyilvánító Majka. Most éppen az egyik budapesti bolt kínálata szúrta a szemét, amelynek hangot is adott. A Balázs Kicks nevű, eredeti, márkás, designer cipőket árusító bolt tulajdonosával, Pacher Balázzsal készített közös videót, ahol Balázs megmutatott neki néhány mostanában igazán trendinek szánt darabot.

Majkának sem kellett több, lesújtó véleményt mondott ezen darabokról és a magas cipő árakról, ám a Balázs ezt nem vette a szívére, csak annyit kért, hogy állítsák le a felvételt, mert Majka elüldözi a vásárlóit. A Cápák közöttben feltűnt fiúval nem csoda, ha szimpatizál Majka, hiszen ő is mindent saját erejéből ért el és ma már megkerülhetetlen a neve, ha valaki ritkaságszámba menő cipőt szeretne vásárolni. Sokan nézték érdekődéssel, hogy a befektetők ajánlatot tettek neki, ám ő elutasította azt és végül így is sikerült megvalósítani az álmait.

A beszélgetés egy pontján aztán szóba került Majka kollégája és barátja, Till Attila is, aki vásárolt abból a cipőből, melyet Majka annyira szapult és itt jön az interjú újabb fordulata: Majka nevetve mesélte el, hogy imádja Tillát ám katasztrófának tartja a stílusérzékét, így nem igazán adna a szavára ebben a témában. Itt végül hatalmas nevetésbe fulladt a beszélgetés, azt azonban nem lehet tudni, hogy Majka vásárolt-e valamit a boltban, vagy azon kevés betérők egyike volt, aki üres kézzel távozott. A beszélgetést ide kattintva tudjátok megtekinteni:

Végre

Posted by Brigitta Budai on Thursday, May 16, 2024
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás