promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A Fox News-t annyira nem érdekelte Donald Trump Jr. menyasszonyának beszéde, hogy inkább egy kutyával készítettek interjút

A Fox News-t annyira nem érdekelte Donald Trump Jr. menyasszonyának beszéde, hogy inkább egy kutyával készítettek interjút

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A csatorna a jelek szerint nem kér Donald Trump Jr. menyasszonyának beszédéből, azonnal levették a képernyőről.

Nem mindennapi események zajlottak az Egyesült Államokban, a Fox News csatorna ugyanis egy olyat lépett, amire talán senki sem számított: a csatornát olyannyira hidegen hagyta Kimberly Guilfoyle beszéde a szerdai republikánus eseményen, hogy levették a képernyőről, helyette pedig egy unortodox interjút készítettek.

Miközben Donald Trump Jr.menyasszonyát bemutatták az eseményen, és épp a színpadra sétált, a csatorna úgy döntött, hogy inkább a küldöttekkel és a résztvevőkkel – köztük egy kutyával – beszélgető Johnny Belisario riportert kapcsolja. A riporter egy pillanat alatt vette a lapot és be is köszönt, feltéve az első kérdést interjúalanyának.

"Van itt egy kutya, az első kutyás küldöttünk. Hogy érzed magad?"
– kérdezte Belisario, miközben mikrofonját a tündéri kutya arca elé tartotta.

Ezt követően a riporter viccet csinált a dél-dakotai kormányzó, Kristi Noem sokkoló kutyagyilkos vallomásából. A Fox News valószínűleg azért döntött egy négylábú meginterjúvolása mellett Guilfoyle beszédének közvetítése helyett, mert a nő korábban a csatorna munkatársa volt, ám 2018-ban elbocsátották onnan, miután számos váddal illették, köztük azzal, hogy "nem megfelelően viselkedett" a munkahelyén és férfi nemi szervekről készült fotókat mutogatott munkatársainak.

A közelmúltban azonban nem Johnny Belisario interjúalanya volt az első kutya, mely ellopta a show-t: a héten Nyugat-Virginia kormányzója, Jim Justice úgy mondta el beszédét az eseményen, hogy bulldogja, Babydog mellette ült egy széken a színpadon, a nézők legnagyobb örömére.