promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rémisztő négylábú alakot rögzített a biztonsági kamera, az embereknek fogalma sincs, milyen lény tartja rettegésben a környéket

Rémisztő négylábú alakot rögzített a biztonsági kamera, az embereknek fogalma sincs, milyen lény tartja rettegésben a környéket

Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Egy biztonsági kamera rögzítette a rémisztő, rejtélyes lényt, ami az egész környéket rettegésben tartja.

Szinte minden országban vannak legendák és mesék különböző mitikus lényekről, például az amerikai Nagyláb, a skóciai Loch Ness-i szörny, vagy éppen a Puerto Ricóban, Mexikóban és az Egyesült Államokban állítólagosan többször is észlelt chupacabra.

Utóbbi a legendák szerint úgy néz ki, mint egy kutya, épp úgy, ahogyan ez a hátborzongató négylábú lény, melyről egy misztikus felvétel is készült Costa Ricán. A Redditen megosztott biztonsági kamerás felvételen is látszik, ahogy a bizarr külsejű entitás kúszik az utcán, két kutya pedig zavarodottan morog rá:

Ha a lénynek csak két lába lenne, pontosan úgy nézne ki, mint a Szörny Egyetem című animációs filmből Art. Csakhogy Ennek a valaminek sok lába van, és egyáltalán nem tűnik olyan barátságosnak, mint a lila mesefigura. A Redditen a felhasználók szinte egy emberként jelezték, fogalmuk sincs, mi lehet ez, de abban biztosak, hogy valami gonosz dolog lehet. 

Egyes redditezők szerint egy alakváltó látható a felvételen, míg mások arra tippelnek, hogy egy troll az. Van, aki szerint nagyon hasonlít a chupacabrára, míg valaki más azt kockáztatta meg, hogy a lény egyenesen a pokolból mászhatott ki. 

Az egyik redditező azonban sokak kíváncsiságát felkeltette, amikor kijelentette, nem tartja kizártnak, hogy a hátborzongató lény a Costa Rica-i hírhedt "halálbarlangból " kerülhetett elő. Noha egy barlangról van szó, a Poas vulkán peremén található barlang állítólag csak két méter mély, és a benne lévő magas szén-dioxid tartalom teszi halálossá.