promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Különös dologra figyeltek fel Biden egyik beszédében: mintha előre látta volna a Trump elleni merényletet, egy mondatától mindenkit a hideg kerülget

Különös dologra figyeltek fel Biden egyik beszédében: mintha előre látta volna a Trump elleni merényletet, egy mondatától mindenkit a hideg kerülget

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ez az egy elrejtett mondat vezethetett a majdnem végzetes támadáshoz?

Június 14-én az egész világot megrázta a hír: Donald Trumpra rálőttek mesterlövész puskával. Azóta több érdekes részlet is kiderült: a támadó egy 20 év körüli férfi volt, aki egy ház tetejéről adta le a végzetesnek szánt lövést, amely nagyjából 150 méterre volt a kampányoló exelnöktől. A merényletben a támadót lelőtték, és egy civil áldozat is meghalt. Az amerikai elnökválasztás így is nagyon kiélezett helyzetet teremtett, talán sohasem volt még ennyire megosztott Amerika közvéleménye. A merényleg sikertelensége ezredmásodperceken múlt, Trump éppen egy migrációs adatok bemutatására használt táblára nézett, ezzel pedig szó szerint kitért a lövés elől, ami így csak a fülét sértette fel.

A biztonságiak azonnal reagáltak, a tömeg pánikba esett, hihetetlenül gyorsan történtek az események. Trumpot azonnal levezették, de az elnök arcán a sokk mellett a megtörhetetlenség is látszott: azóta már részt is vett a Republikánusok gyűlésén, ahová bekötött füllel érkezett.

Most azonban furcsa dologra figyeltek fel, a jelenlegi elnök beszédében: nem teljesen tisztázott, hogy a beszélgetés kiszivárgott, vagy nyilvánosan történt: egy adománygyűjtő konferencia közben ez a mondat hagyta el Biden száját:

„Ideje, hogy a céltábla közepére helyezzük Trumpot."

A történtek fényében ez a rejtett üzenetnek is felfogható mondat különösen aggasztó, főleg, hogy tűpontosan az elhangzottak szerint történtek az események. Robert Fico merénylője arra hivatkozott, hogy elégedetlen a politikai rendszerrel és a Trumpra rátámadó fiatalról is az derült ki, hogy retteg tőle, hogy Trump esetleg ismét hatalomra kerülhet, így most egész világot átjárja valamiféle nyugtalanság, hogy ki lehet a következő.

Az persze senki nem gondolja, hogy Biden elnök bármilyen konkrét lépést is tett volna a fenti mondat megvalósításának érdekében, mindenesetre hátborzongató az egybeesés, főleg ha arra gondolunk, hogy valakinek akár ez lehetett az utolsó csepp ahhoz, hogy fegyvert ragadjon.

A Trump elleni támadásról készült összefoglaló videót ide kattintva nézhetitek meg:

Forrás: origo.hu