promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Donald Trump gépfegyverrel vonult utcára és rátámadt a söpredékre, fegyverropogástól lesznek hangosak Amerika utcái?
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem csak Donald Trumpot, hanem Elon Muskot, Taylor Swiftet, vagy akár az fél NBA gárdát is megálmodták, hogyan festenének a készülő játékban.

A Grand Theft Auto (GTA) a világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb videójáték-sorozata, nem véletlenül előzi meg óriási várakozás a következő, immáron 6. részt, aminek az előzetese nem csak különféle nézettségi rekordokat döntött, hanem az alatta hallható Tom Pretty szerzeményt (Love is a Log Road) is a lejátszási listák élére röpítette.

A trailer nagyon hangulatos lett, és hatalmas népszerűséget szerzett, még a Cyberpunk 2077 legelső előzetesét is lepipálta, mostanában pedig a Minecraft előzetesét is túlszárnyalta.

Ezzel a második legnépszerűbb játékelőzetes lett a világon. A Rockstar Games hivatalos YouTube-csatornáján közzétett GTA 6 előzetes már több mint 168,6 millió megtekintéssel büszkélkedhet

Eddig Minecraft teljes verziójának előzetese állt az élen, ami 167,8 jelenleg millió megtekintésnél jár. Bár ez is kiemelkedő szám, úgy tűnik, hogy a GTA 6 még nagyobb visszhangot váltott ki. Érdemes megjegyezni, hogy a GTA 5 legelső előzetese jelenleg 107,85 millió megtekintéssel rendelkezik, a Cyberpunk 2077-é pedig 28,6 millióval, míg a Red Dead Redemption 2-é 23,1 millióval.

Annak ellenére azonban, hogy már egy teljes előzetes kijött a játékhoz, még mindig meglehetősen keveset lehet róla tudni.

Visszatérünk Vice City-be, de a bejárható terület jóval nagyobb lesz, előreláthatóan 200 négyzetkilométeren keresztül furikázhatunk a napfényes Floridáról mintázott államban, a 80-as évek helyet azonban már szemmel láthatóan megérkeztünk a 21. századba. Az előzetest itt tudjátok megnézni:

Ebből kiderül, hogy most először egy női bűnözőt is kapunk, Luciát, illetve a társát, Jasont lesz alkalmunk irányítani a játékban. Egy igazi Bonnie és Clyde-szerű sztorit várhatunk, A Love is a Long Road is ezt húzza alá vastagon. A rajongók -hasonlóan a 4. és az 5. szériához idén is billentyűzetet ragadtak, és el is kezdték gyártani a játék hangulatvilágába passzoló grafikákat. A legjobbakat ki is gyűjtöttük, lejjebb görgetve megtaláljátok őket.

Az előzetesben egyébként azt hihetnénk, hogy légből kapott jeleneteket látunk, azonban ez nem így van, a gyártó a valóságból merítette a referenciákat.

Volt aki perrel is fenyegetőzött emiatt. Éppen ezért talán mégsem annyira esélytelen, hogy bizonyos hírességekre nagyon hasonlító RPG-k is feltűnjenek a játékban, ha már irányítani nem tudjuk őket. Az említett videót itt lehet megnézni:

Most pedig nézzük, hogyan fest a fegyverrel fenyegető Donald Trump, vagy a gépfegyveres Messi az GTA6-ban:

Forrás: Twitter

Nem csak ezek a Twitteres posztok születtek azonban csak a témában, valaki az AI, azaz a mesterséges intelligencia segítségével festette le, hogy hogyan festene például a fél NBA, ha a GTA6 utcáin kellene érvényesülniük.

Ugyan nem sok esély van rá, hogy valóban lerendezhetünk egy Donald Trump vs. Taylor Swift bunyót a játékban, vagy hogy Elon Musk (aki egyébként nem szívleli a játékot, egy X-ben mesélte el, hogy rendőrökre lőni neki nem buli) is kikacsint egy Teslából - de álmodozni azért szabad. A kommentekből mindenesetre kiderül, hogy a rajongók odavannak az ötletért, és szívesen irányítanák az ex-elnököt vagy a popdívát, sok egyéb celebritás mellett.

Forrás: IGN, PCW

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás