promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Elhagyta az RTL-t a csatorna egyik legnépszerűbb arca, nem önszántából döntött így

Elhagyta az RTL-t a csatorna egyik legnépszerűbb arca, nem önszántából döntött így

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Döbbenetes fordulat, alig néhány napja még kétség sem férhetett a szerepléséhez.

Hosszú évek óta A Konyhafőnök a csatorna egyik húzóműsora, amely már 10 éve vonzza rendíthetetlenül a főzés szerelmeseit a képernyők elé. A legújabb évad forgatása már javában zajlik, ám most történt valami, amire talán még a stábtagok sem voltak felkészülve.

Nem volt ugyanis jelen a showban 8 évet lehúzó Sárközi Ákos, aki még 2016-ban tűnt fel a műsorban, kezdetben a zsűri tagjaként, majd két évaddal később már állandó szereplőként volt jelen, a produkció pedig komoly népszerűséget hozott a Michelin-csillagos séf számára.

A Blikk egy meg nem nevezett informátorra hivatkozva osztotta meg, hogy Sárközi nem szerepel a Konyhafőnök legújabb szezonjában, ám az egyelőre még nem derült ki, hogy ki állhat be a helyére, most még csak annyit sejteni, hogy a szakmában egy hasonlóan nagy névnek számító séf helyettesíti majd. Mint ahogyan azt sem tudni, hogy miért kellett távoznia a műsorból, hiszen mint kiderült, minden bizonnyal nem maga döntött így:

„Ákos valóban nem lesz jelen az idei évadban, a helyét egy másik nagy nevű séf veszi át. Nem önszántából távozott a műsorból, ő nagyon szerette és szívvel-lélekkel csinálta A Konyhafőnököt, és egészen néhány héttel ezelőttig úgy tudta, idén is számolnak vele. A produkció azonban végül máshogy döntött, ami érzékenyen érintette és teljesen váratlanul érte Sárközit”

– idézett a Blikk egy meg nem nevezett informátort.

Sárközi Ákos az elmúlt években a csatorna egyik legfontosabb szereplője volt, és több más műsorban is szerepelt, egyebek között a Nyerő Párosban, emellett pedig a Sztárboxban is láthatjuk majd. Mint ahogy Sárközi, úgy az RTL sem reagált érdemben a szereplőváltásra, a csatorna egyelőre csupán annyit közölt, hogy a tévénézőket és a sajtót is a megfelelő időben fogják tájékoztatni a változásról.