promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A Sztárbox nagy esélyese meghökkentő kijelentést tett: ha ez a helyzet, miért vállalta?

A Sztárbox nagy esélyese meghökkentő kijelentést tett: ha ez a helyzet, miért vállalta?

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Nem fért össze az anyaság az agresszióval, meredek magyarázkodásba kezdett Dér Heni. 

Idén is visszatér a hatalmas népszerűségnek örvendő RTL-műsor, a Sztárbox, most pedig elárultak pár eddig nem ismert részletet is az új évadról. Ami biztosan nem változik, az a női versenyzők száma, ugyanis a tavalyihoz idén is 8 női versenyző fog majd megküzdeni a dicsőséges győzelemért.

Ugyanakkor egy fontos változásra már most fény derült: az eddigi gyakorlattal ellentétben idén két részre osztják majd a mezőnyt, így lesz 4 pehelysúlyú és 4 könnyűsúlyú versenyző. A neveket elnézve pedig nem mindennapi mérkőzéseket láthatunk majd. 

Olyan női versenyzőket láthatunk majd a tévéképernyőn a pehelysúlyú kategóriában, mint Földes Eszter, Lola, Pap Dorci és Schóbert Lara; míg a könnyűsúly súlycsoport kategóriájában Dér Heni, Hódi Pamela, Nemazalány és Sápi Vivi ragadnak majd kesztyűt. 

A versenyzőkkel már felkészülős kisfilmek is készültek, a legérdekesebb pedig egyértelműen Dér Henié volt, aki egy olyan dolgot árult el magáról és felkészüléséről, amire valószínűleg senki sem számított: az énekesnő elárulta, bár mindig is szerette a mozgást, a küzdősportok valahogy sosem álltak közel hozzá.

Ebben a műsorban azonban látta a kihívást, így belevágott, csakhogy ez egyáltalán nem ment olyan egyszerűen: a felkészülés idején még szoptatta 5 hónapos kislányát és valójában el sem tudta képzelni, hogy ő ténylegesen megüssön valakit. Még az edzőjével sem mentek egyszerűen a dolgok, az énekesnőnek pszichés felkészülésre is szüksége volt a fizikai mellett ahhoz, hogy egyáltalán ringbe szálljon.