promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: az RTL-nél folytatja a közmédia műsorvezetője, újabb TV2-es sztárok is átcsábultak a csatornához

Hivatalos: az RTL-nél folytatja a közmédia műsorvezetője, újabb TV2-es sztárok is átcsábultak a csatornához

Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Az RTL ismét TV2-es sztárokat csábított át magához, és most egy közmédiás műsorvezetőt is megszereztek maguknak.

Egyre több ismert tévés és sztárműsorvezető csábul át az RTL-hez. Először Majka és Pápai Joci szerződött át hozzájuk, azóta kiderült, hogy Majka lesz az idei X-Faktor egyik mentora, míg Pápai Joci a tehetségkutató műsorvezetője Miller Dáviddal egyetemben; utóbbi emellett az ősszel visszatérő Sztárbox egyik versenyzője. Most pedig kiderült, hogy további ismert tévés arcok csábultak át az RTL-hez, a csatorna közzétette a hivatalos listát, amiből kiderült, hogy ezúttal nemcsak a TV2-től, de a közmédia gárdájából is valaki igent mondott nekik.

Pap Dorci mind ez idáig a TV2 csapatát erősítette. A fiatal, nyíregyházi lányt az Exatlon Hungary-ben ismerte meg az ország, a Kihívók között versenyzett a sport-reality 2. évadában, illetve az All Star-szezonban. Ezt követően a Dancing with the Stars-ban táncolt, de ott sem tudott győzedelmeskedni. Aztán az ország legpörgősebb showjában, a Szerencsekerékben is kipróbálhatta magát, legutóbb pedig a Zsákbamacska című műsorban láthattuk őt Majka és Pápai Joci oldalán.

Azóta egy műsorban sem szerepelt a TV2-n, azonban most az RTL lecsapott rá. Pap Dorci igent mondott a felkérésre, hogy részt vegyen a Sztárbox idei évadában, ahol a női pehelysúly kategóriában fog versenyezni. De nem ő az egyetlen a TV2 háza tájáról, aki váltott.

Pap Dorci számára nem volt teljesen ismeretlen a boksz, ugyanis unokatestvére már akkor ezt a sportot űzte, amikor ő még kislány volt. Dorci éppen ezért többször is kacérkodott a gondolattal, hogy ő is kipróbálja magát a ringben, arra azonban sose gondolt volna, hogy versenyszerűen űzi majd a bokszot. Most úgy érzi, ez a legjobb mozgásforma, ami minden testrészt alaposan megmozgat. A kemény edzések már most teljesen átalakították az életét, mégis az ütések okozták a legnagyobb kihívást számára.


Schóbert Lara is munkát kapott a TV2-nél, online riporterként dolgozott a Sztárban sztár leszek legutóbbi évadában, emellett őt is láthattuk a csatorna különböző műsoraiban, többek között a Szerencsekerék-ben is. Schóbert Lara most öccse nyomdokaiba lép, ugyanis a fiatalabb Norbert a Sztárbox legutóbbi évadában szerepelt, de Istenes Bencével szemben alulmaradt a ringben. Hogy ki lesz Lara első ellenfele, azt nem tudni, de annyi bizonyos, hogy testvére és a szülei ott lesznek a szorító mellett, hogy a helyszínről szurkoljanak a legidősebb Schóbert-gyermeknek.

Lara keményen készül már az első meccsre, heti hétszer, olykor naponta kétszer is edz, két pszichológushoz is jár, ráadásul edzője mellett testvére is segíti az előző évadban szerzett tapasztalataival. Sikerélménnyel tölti el, ha sikerült megütnie valakit, de azt mondja, még pofont kapni is szeret, mert tanul belőle és felszívja magát tőle.


Azonban nem csak a TV2-től jöttek most át ismert arcok az RTL-hez, a közmédia egyik műsorvezetője is igent mondott a csatornának. Lola eddig a Szerencse Szombat élő adásait vezette, de néhány hete elköszönt a Duna Televíziótól. Most kiderült, az RTL-en lesz legközelebb látható.

Bár a Sztárbox edzései óriási kihívást jelentenek számára, Lola mégis azt érzi, hogy rengeteget kapott a sporttól, erősebbnek látja most magát, mint eddig bármikor. Az énekesnő úgy próbálja elkerülni a stresszt, hogy mindig csak az adott napra koncentrál: legyen szó többórás edzésekről, technikázásról vagy éppen kesztyűzésről, mindent belead. Lola szerint először megütni valakit borzalmas érzés, azonban idővel be kellett látnia, hogy a ringben nincs helye a bocsánatkérésnek. Extra videónkban arról is mesél, hogyan és miért vehetett részt bokszedzésen Dubajban.


A pehelysúly kategóriában a negyedik női induló Földes Eszter, akiről a napokban derült ki, hogy elvált férjétől. Az előző évadban a színésznő fellépőként tapasztalta meg a Sztárbox atmoszféráját, és már akkor ezt érezte, hogy neki köze van ehhez. Naponta három-négy órát készül a versenyre, és bár eleinte problémát jelentett számára, hogy megüssön valakit, később megértette, milyen erők és törvények működnek a ringen belül, és már van elképzelése arról, hogy miről szól az ökölvívás. Bár nem tart a sérülésektől, videónkból kiderül, melyik testrészét félti mégis egy kicsit.

Rajtuk kívül az RTL bejelentette a női könnyűsúly versenyzőit is. Ebben a kategóriában Dér Heni, Hódi Pamela, Nemazalány, és Sápi Vivi fog kesztyűt húzni.