promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erős üzenettel vágott vissza a köztévétől kirúgott műsorvezető a kritikusainak, már nagyon elege volt, most mindenkihez szólt
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenkinek megmutatta a volt műsorvezető, hogy nem érdemes rá bélyeget nyomni.

Korsós Judit sokak számára „Lola” művésznéven lehet a leginkább ismerős, aki a 2000-es években volt tini és fiatal, azoknak biztosan az egyik kedvence volt akkoriban. Ekkor meg is kaptam a tinisztár jelzőt, amelyet azóta sem igazán tudott leküzdeni, pedig az ő karriere is sokkal több annál, minthogy szimpla tinisztárnak bélyegezzék.

Éppen erre a helyzetre reagálva jelentette meg nemrégiben a „Bélyeg” című számát, amelyben erről a megbélyegzésről énekel és arról, hogy ebből ki akar törni. A videókliphez még a régi, tinisztáros korszakbeli ruhákat is felvette, mint a „Hallja meg a világ” című számhoz készült klipben viselt öltözetét.

Lola most az RTLFókusz című műsorának adott interjújában beszélt arról, hogy a lelkének borzasztóan kellett ez, szerette volna megrázni magát és belefutni a világba, hogy „hahó, itt vagyok”. Elmondta azt is, hogy Lola és Korsós Judit is ő egyszerre, sosem játszott szerepet, mindkettő a személyisége részét képezi:

„Igazából Lola is én vagyok. Korsós Judit a polgári nevem, de mindig önmagamként álltam színpadra, ez nem egy szerep. Most az, hogy máshogy öregszem, más a külsőm, vagy az, hogy élőben találkozom valakivel és a habitusom egy fiatalabb nőt mutat, az nem azt jelenti, hogy én nem 35 éve, felnőtt, már érett nő vagyok”

Lola – vagy ahogy a barátai hívják, Juci – kitért arra is, hogy a mai korban szerinte a tinisztárokkal sokkal megengedőbbek már az emberek, mint az ő idejében voltak, mert ma már nem tudnak abba úgy beleszólni, hogy a tinisztárok mit viseljenek, sokkal szabadabban oszthatják meg a gondolataikat, ez pedig egészséges határig neki is tetszik, ő annak idején nem lehetett ilyen szabad.

Az énekesnő, aki egyben korábban a köztévén műsorvezetőként is dolgozott, elmondta egyébként, hogy életére nagyon fontos hatással volt a sport, néhány évvel ezelőtt személyi edzőhöz kezdett járni, majd jöttek a teljesítményt fokozó edzések, és azóta kipróbálta a jógát is, a tervei között pedig a fitnesz is szerepel. Lola kiemelte, hogy az elmúlt két évben érzi azt, hogy nem lehet a nőiességéből kibillenteni, ehhez viszont nagyon sok minden kellett:

„Talán az utóbbi kettő évben van az, hogy nem lehet a nőiességemből úgy kibillenteni. Ehhez sok minden kell azért: nagyon sok munka kell ahhoz, hogy magad elfogadd, szeresd és ehhez kell egy jól működő párkapcsolat is. Én azt gondolom, hogy nagyon jó nőnek lenni, de úgy tudom – legalábbis személy szerint – a legjobban megélni a nőiességemet, ha egy férfias férfi van mellettem”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás