promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt a köztévével? Kivágták a főműsorukből ezt a jelenetet, a nézők így reagáltak rá
Borítókép:  Médiaklikk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Végül aztán mégis közzétették a műsor kedvelőinek legnagyobb örömére, akik aztán odáig voltak érte.

A nap a tévécsatornáknál is 24 órából áll, a főműsoridő ennek is csak egy szűkebb része, ezért minden percét alaposan át kell gondolni. Így aztán gyakran előfordul, hogy nem fér bele minden jelenet az adásba.

Szerencsénkre a közösségi média korszakában már ezek sem vesznek kárba, sőt, talán még többen is nézik meg itt, mint az adott csatornán, legalábbis a Magyarország, szeretlek! című közkedvelt vetélkedő esetében.

A „talán” itt amúgy indokolt is, hiszen a köztévé óriásit ment a napokban, rég nem látott, csaknem évtizedes rekordot megdöntve, amit leginkább az M4 Sporton közvetített Európa-bajnokságnak köszönhetnek, azon belül is a magyar válogatott meccseinek.

Ha a szóban forgó vetélkedő nem is ért el milliós nézettséget, a Duna televízió közösségi oldalára napokban felkerülő videót már közel kétszázezren nézték meg, a kommentelők pedig imádták a mókás jelenetet, aminek hangot is adtak.

„Néha meglepő módon hangolnak a játékosok a »Szóbeszédre«. Pláne, ha egy hangját folyamatosan tuningoló színészről van szó. Seszták Szabolcs nyelvtörője a Magyarország, szeretlekben”

– áll a poszt leírásában.

Ebben az adásban nem mellesleg jól ismert hazai szinkronszínészek szerepeltek, Seszták Szabolcs pedig Moser Károlynak mutatta meg, hogy milyen is az, amikor igazán pörgősre veszi a figurát. Hiba nem volt a performanszban, még kollégája is csak elismerően mosolygott, pedig Anakin Skywalker magyar hangja is talpig profi, valószínűleg ő is hasonlóan gyakorol, ami a szakmában elengedhetetlen dolog.

És hogy miért is olyan jó dolog a nyelvtörők memorizálása? Egyrészt vicces, másrészt pedig segít az artikuláció javításában, emellett a beszédtempót is fejleszthetjük vele. A magyar nyelv ráadásul bővelkedik belőlük, így sosem unhatunk rájuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás