promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A skótok nem nyugodnak, kiparodizálták a magyarok elleni Eb-meccset, Csoboth Kevin is bekerült az animációba
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A skótok csináltak egy paródiát a magyarok elleni Eb-meccsükről, egyszerűen képtelenek elfogadni, hogy veszítettek.

A skótok egyszerűen képtelenek feldolgozni és elfogadni, hogy veszítettek a magyar válogatott ellen játszott meccsükön az Európa-bajnokságon. Mint köztudott, Csoboth Kevin a 100. perc utolsó másodperceiben döntötte el a mérkőzést a góljával, de a skótok már akkor tiltakoztak a játékot vezető bíró, Facundo Tello ellen, mert szerintük járt volna nekik egy tizenegyes.

Az argentin bíró döntését később az UEFA is vizsgálta, majd a játékvezetői bizottság vezetője, Roberto Rosetti azt közölte, hogy a Tello jogosan tagadta meg a tizenegyest a magyarok ellen a Németországban zajló Európa-bajnokság utolsó csoportmérkőzésén, mert úgy érezték, Stuart Armstrong okozta a bajt azzal, hogy a "fizikai kontaktust" kereste a válogatottunk védőjével, Orbán Willivel.

Tehát ha tetszik a skótoknak, ha nem, Magyarország 1:0-ra megverte őket, de aztán Portugália 2:0-ra kikapott Grúziától, így aztán Szoboszlai Dominikék is kiestek az Eb-ről.

Pedig hétfőn láthattunk volna egy Magyarország-Portugália nyolcaddöntőt, amire Kabát Peti is kiutazott volna, hiszen meg volt róla győződve, hogy a skótok elleni győzelem egy komoly lökést ad a válogatottnak, és a végén a legjobb négy között fog végezni Marco Rossi csapata. Bár már nem vagyunk benne az Eb-ben, hazánk akkor is büszke lehet Csoboth Kevinékre, nemrég a sportőrültnek nevezett Farkasházy Tivadar is kimondta a véleményét.

Azonban Skóciában nem nyugodnak a kedélyek, még mindig azon a meccsen lovagolnak, és készült is náluk egy animációs paródia, amibe belerakták minden fájdalmukat. Még Csoboth Kevin is belekerült a kicsivel több, mint két perces videóba. Szerencsére az angol nyelvű dalocska szövegében egyszer sem szidják a magyarokat, még csak nem is poénkodnak velük, ez a paródia inkább az argentin bírónak szól, aki az animációban felsorolja, mi minden utál a skótokban.

Szóba kerül többek között a skót szoknya, a skót duda, a Loch Ness-tó, de még William Wallace karaktere is, akit Mel Gibson játszott A rettenthetetlen-ben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás