promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eltűnik az egyik legnézettebb műsor az RTL-ről, napokon belül nagy változások jönnek a csatornánál
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teljesen átalakul az RTL főműsorideje, lekerül a képernyőről a népszerű játék.

Beköszöntött a nyár, vele együtt pedig alaposan átvariálják az RTL műsorrendjét is, jönnek újdonságok, egy időre pedig elköszönnek régi kedvencek. Emellett az időpontokat is megkeverik, érdemes átnézni a műsorújságot a következő napok során.

Egyetlen saját gyártású szórakoztató műsor marad a csatornán, azt is teljesen új időpontban láthatjuk. Június 7-9. között lekerül a képernyőkről a The Floor, a Gólkirályság második évadja is véget ér, csakúgy, mint a Cápák között hetedik szezonja – tájékoztatott a Sorozatwiki.

Mint írták, a legfontosabb változások június 10-től esedékesek. A Fókusz műsorsávján még nem variálnak, ám ezt követően a Drága örökösök hatodik évadja másfél órával korábban kezdődik majd. Így már 20 órától láthatják az újabb részeket a tévénézők.

Ezután ismét egy kedvelt műsorszám, A mi kis falunk napi ismétlései következnek, majd az RTL Híradó késő esti kiadása jön – ez szintén harminc perccel korábbi sávban lesz látható, és már 23 óra előtt befejeződik. Végül 23 óra körül a Cápák között legutóbbi évadját ismétlik majd.

Szombaton 18:55-től kezdődik a Fókusz Plusz, a Gólkirályság helyén azonban filmeket láthatunk. Vasárnap a Házon kívül szintén 18:55-kor kezdődik, változatlan időpontban és hosszban. A hét utolsó napjain a filmek 19:30-tól kerülnek majd a képernyőkre.

A The Floor kedvelőinek azonban nem kell csüggedniük, hiszen a június 7-i, 20 órakor kezdődő záróepizódot követően nem búcsúzik végleg a játék. A Szujó Zoltán által vezetett képes-kvízjáték öt hétre nyári szünetre vonul, ezután viszont újból látható lesz. Mivel az első évad sok tévénézőt érdekelt, ezért szinte biztosan érkezik majd a folytatás. A májusban adásba kerülő vetélkedőből különkiadás is készült, épp a Drága örökösök szereplőivel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás