promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szinte senki nem nézi a TV2 szuperprodukcióját, a bezuhanó nézettséget a celebek sem tudták megmenteni
Borítókép:  Tv2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kijöttek az előző heti nézettségi adatok, meglepő számokat produkált több műsorszám is a legnépszerűbb csatornákon.

Ismét nyögvenyelős napokon van túl a TV2, hazánk egyik vezető csatornája már harmadik hete a második helyen szerepel a nézettségi versenyben. Az RTL a 20. héten négy százalékponttal előzte meg legnagyobb riválisát.

Ugyanakkor az aktuális piacvezetőnél sem lehetnek teljesen elégedettek, hiszen a Cápák között csak közepes számokat hozott, megdöntve ezzel a 2024-es negatív rekordját. Ez azonban még így is a toplista ötödik helyére volt elég. Ezzel szemben a Next Top Model Hungary ismét rendkívül gyenge nézettségi adatot produkált, kizuhanva a top10-ből, ami meglehetősen kellemetlen egy vasárnap esti főműsoridős, ráadásul saját gyártású produkciótól.

A híradók tekintetében a teljes lakosságot nézve javított a TV2, azonban a 18-49 évesek körében az RTL Híradó jobban muzsikált a Tényekkel szemben. A The Floor a hét első napján jól ment, később azonban közepesebb eredményekkel futott, a kvízműsor heti közönségaránya pedig 15 százalékkal csökkent. A Zsákbamacskát VIP változattal próbálták felrázni, de ez sem segített, pedig a celebes adások általában jobban teljesítenek – a kivétel a lehető legrosszabbkor jött a TV2-nek.

A nevető harmadik a 20. héten az M4 Sport volt, a Forma-1-es közvetítés ezúttal is sokakat a képernyő elé vonzott, szombaton és vasárnap is remek nézettséget produkálva. A Tények Plusz és a Fókusz viszont egymásra licitálva hozta a gyengébbnél gyengébb számokat.

Ami az esti, 19-23 óra közötti műsorsávot illeti, a 18-49 éves korosztályban magasan az RTL vezette a nézettségi versenyt, a 13,9 százalékos eredmény mögött 9,9 százalékkal végzett a TV2, a Mozi+ és a Film+ fej-fej mellett haladva 5,5 százalékponton végzett – utóbbi leginkább a Jumanjinak köszönheti a megosztott harmadik helyet.

Forrás: Sorozatwiki

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás