promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bejelentés a TV2-től, százezrek kapcsolnak azonnal erre a csatornára a legújabb török sorozat miatt
Borítókép:  YouTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb népszerű szériát tűz műsorára a TV2, már a címét is tudni.

Évek óta közkedveltek a magyar tévénézők körében a török sorozatok, az országos ismertséget egyértelműen a Szulejmán hozta meg, amit az RTL Klubon követhettünk. A történelmi ihletésű sorozatot csaknem öt éven keresztül lehetett látni, a sikert követően pedig egymást követték a különböző tematikájú szériák a konkurens tévéadókon.

A TV2 Csoport most egy újabb török sorozat érkezését jelentette be, és joggal várják tőle a nézettség további növekedését. A Magyarországon még nem vetített krimiszéria májusban indul az Izaura TV-n.

A család (eredeti címén Alie) első epizódját május 2-án, csütörtökön 21 órától adják majd a csatornán, ezt követően hétköznap eseténként lesz látható a sorozat. A produkciót 2023 márciusa és 2024 januárja között tűzték műsorra Törökországban, két évadot láthattak belőle a nézők.

A főszereplők között van többek között Kuzey Güney, valamint a Tűz és vízből is ismert Kivanç Tatlitug és A kígyók úrnőjében Sahsut alakító Serenay Sarikaya – közölte a csatorna.

A sorozat bonyodalma és történetszála egy sikeres, ámde kétes hírű családból indul ki, melynek feje Aslan, aki egy helyi éjszakai klub tulajdonosa. A ravasz és titokzatos férfi később egy repülőjáraton találkozik Devinnel, a fiatal és ambiciózus pszichológussal, aki egyből elcsavarja a férfi fejét.

A lány származása és neveltetése azonban teljesen más, mint Aslané, így óriási kérdés, hogy a lány vajon bebocsátást nyerhet-e a férfi családjába. Devin mindent megtesz ezért és segít a férfinek megoldani az időközben kibontakozó konfliktusokat.

Kettejük kapcsolata fokozatosan egyre intenzívebbé válik, idővel aztán lehullanak a leplek Aslan sötét titkairól, ami segít Devinnek jobban megérteni a család működését.

Forrás: Sorozatwiki

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás