promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szétplasztikázott műnő a Szulejmán sorozat Hürreme, kirakott bugyijával hívja fel magára a figyelmet
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sorozat legnagyobb rajongói sem ismerik fel már a főszereplőt, egy szál semmiben mutogatta magát Szulejmán háremhölgye.

Meryem Uzerli török származású színésznő, akit leginkább a "Szulejmán: A nagy szultán" című televíziós sorozatból ismerhetünk, ahol a főszereplő, Hürrem szultánét alakította. Uzerli rendkívüli tehetsége, szépsége és karizmája révén világszerte ismertté vált. 1983. augusztus 12-én született Németországban, azonban török származású. Színésznői karrierje előtt modellkedéssel foglalkozott, és sikeres karriert épített ki ezen a területen is. Azonban igazi áttörést a képernyőn való megjelenése hozott számára.

A "Szulejmán: A nagy szultán" sorozatban nyújtott alakítása nemcsak a török televíziós piacot, hanem az egész világot meghódította. Hürrem szultána karaktere bonyolult és többrétegű volt, és Meryem Uzerli lenyűgöző módon keltette életre a karaktert. Az általa játszott szerep kiemelkedő teljesítményt kívánt és több díjat is bezsebelt érte, beleértve a legjobb színésznő díját is. A sorozat világszerte hatalmas népszerűségnek örvendett, és Meryem Uzerli az egyik legelismertebb és legkedveltebb török színésznővé vált. Ezután számos más film- és televíziós projektben is szerepet vállalt, mindig megmutatva sokoldalúságát és képességeit.

Bár színészi pályafutása során számos sikert ért el, nem minden volt zökkenőmentes az életében. Meryem Uzerli nyíltan beszélt a küzdelmeiről, beleértve a mentális egészségével kapcsolatos problémákat is, ami példaként szolgálhat azoknak, akik hasonló nehézségekkel küzdenek. Páratlan tehetsége és elszántsága révén nemcsak a szórakoztatóiparban, hanem az emberek szívében is maradandó nyomot hagyott. Karrierje és személyisége egyaránt inspiráló, és továbbra is az egyik legkedveltebb és legelismertebb színésznők egyike a török és a világ filmiparában.

A sorozat óta eltelt jó néhány év, a színésznő pedig szinte a felismerhetetlenségig megváltozott. Vörös fürtjeit is halványabbra cserélte, lefogyott és a könnyedén felismerhető arcvonásainak megváltozásából arra következtetünk, hogy a plasztikai sebészt is meglátogatta.

Mindazonáltal így is gyönyörű nő, de a természetes szépséget egy tervezettebb, művibbnek ható külső vette át. Dögös fekete kisestélyi ruháját, melyen keresztül a bugyija is kilátszik ide kattintva nézheted meg, ahol több szögből is lefotózták a hírességet:

Forrás: wikipedia.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás