promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zendaya fedetlen melleivel reklámozzák az év legjobban várt filmjét, de a lábai között is csak egy vékony fémlemez takarja a színésznőt
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy férfi sem dobná ki az ágyából Zendayát ebben az ultradögös cuccban: maga a megtestesült eufória.

Sok víz lefolyt már a Dunán azóta, hogy a tévénézők megismerhették Zendayát a Disney egyik tinédzsersorozatában, az Indul a riszában. Zendaya ebben egy feltörekvő tehetséget játszik, akinek minden vágya a táncos karrier és az ismertség. Bella Thorne-nal együtt szerepeltek és igazán bájos párost alkottak: mindennapi csetlés botlásaik és a Disneyre jellemző eltúlzott karakterjegyeik sok néző szívét meghódították. Ezután érkeztek kisebb felkérések és Zendaya egymás után bizonyított ezekben a filmekben. Szerepelt a The Greatest Showmanben, amely egy fantasztikus musical a világ egyik legelső cirkuszosáról, játszott egy megható, kétszemélyes drámában a Malcolm & Marie-ben, belekóstolt a szuperhősök világába a Pókember filmekkel. Pályája eddigi csúcsát azonban kétségtelenül az Eufória című sorozat jelentette.

Bár Zendayától távol áll az önpusztítás, a depresszió, a csapongó életmód, mégis annyira tökéletesen hozta a zűrös tinédzser szerepét, hogy akinek akár csak szemernyi kétsége volt afelől, hogy ez a lány nem egy A listás színész, azt is meggyőzte. Fürdik a problémás, drogfüggő, világtól elidegenedett és önmagát kereső kamasz szerepében, ebben pedig a kritikusok is egyetértettek. A sorozat számtalan díjat és elismerést kapott, hihetetlenül népszerű lett széles körben, sokan már most kult sorozatként emlegetik.

Ezután szerepet kapott egy hihetetlenül sikeres scifi adaptációban, melynek második részét február 28-án mutatják be a hazai mozikban. Ez a Dűne című film, amelyben ismét egy egészen másik oldalát kell kidomborítania, de az alapján, amit az első részben láttunk, ez sem lesz majd probléma. Színésztársa a szintén szemtelenül fiatal és tehetséges Timotheé Chamalet, akivel remekül működik közöttük a kémia a filmvásznon.

Azonban aki összeborolná őket, az inkább ne tegye: Zendaya ugyanis boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban él "Pókemberrel", filmbéli partnere, Tom Holland oldalán találta meg az igaz szerelmet. Kapcsolatuk eddig botrányoktól mentes, magánéletüket a kameráktól távol élik, azonban úgy tűnik, hogy valóban nagyon egymásra találtak.

Zendayának hamarosan egy másik, nagyobb botrányt kavaró filmje is moziba kerül, melyben két férfival egyszerre cicázik az egzotikus szépség és kifejezetten pikáns jeleneteket is bevállalt.

A Dűne második részét ezzel a képpel promózzák, szépen kitették a kirakatba Zendayát, Zendaya pedig mindent, ami szexi rajta:

challangers

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás