promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zendaya botrányos viselkedésétől hangos a sajtó, két férfi verekedett össze miatta, ő pedig élvezte a szituációt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pikáns videó tarolta le az internetet, a kommentelők gyakorlatilag nem tértek magukhoz a látottak után.

Zendaya valószínűleg korunk egyik legfoglalkoztatottabb színésznője, ami nem meglepő, hiszen nem tudnak olyan filmszerepet osztani rá, amelyben hibázna.

Mostani alakítása azonban minden eddiginél több kihívást tartogatott számára, hiszen a személyiségétől egy nagyon különböző karaktert kellett eljátszani.

Egy pajzán teniszezőnő szerepét ölti magára, aki két férfit is a markában tart, mindkettő szerelmes rajongással néz rá. Hamar kiderül, hogy Zendaya döntésképtelensége hihetetlen tettre sarkallja: egyszerre adja oda magát mindkét férfinak, így teljesedik be a kettőjük iránt érzett szerelem.

Végül aztán sikerül az egyik férfi mellett lehorgonyoznia, aki férje mellett az edzője is lesz, azonban egy későbbi, váratlan találkozás után ismét felszínre kerülnek a régi elfojtott indulatok és az események gyors egymásutánja feltépi a fiatalok sebeit.

Karrier és szenvedély csap össze ebben az izgalmas alkotásban, ahol a teniszpályán van esély a győzelemre, azonban a való életben ez egyre lehetetlenebbnek látszik.

Nem ez a színésznő első radikális szerepe, az Eufória című sorozatban igen különleges viszony fűzi egy osztálytársához, akit Hunter Schafer alakít, a kaotikus szerelmi élete mellett pedig egyre mélyebbre merül a sötétség, a drogok, az alkohol és a féktelen vágyak világába.

Itt megtekinthetitek a Challanger (A kihívók) magyar feliratos előzetest, ami hihetetlen mennyiségű izgalmat tartogat a hossza ellenére.

Mi nagyon várjuk a filmet, elképesztően érdekes lesz a gyönyörű színésznőt látni ebben a szerepben. Természetesen a párkapcsolata miatt sem kell aggódni, párja, a leginkább a Pókember filmekből ismert Tom Holland minden szerepe esetén támogatásáról biztosítja és nem szégyelli kifejezni azt, hogy mennyire büszke tehetséges és szépséges párjára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás