promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kínos! Tom Holland szexjátéknak nézte Mark Wahlberg ajándékát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tom Holland zavarba ejtő​ félreértésről mesélt a legutóbbi interjújában. 

Most éppen az Uncharted című akció filmjét promózza, amiben Mark Wahlberggel játszanak együtt. Legutóbbi interjújukban elmondták, hogy hogyan is találkoztak először.

Mark Wahlberg a Los Angeles-i otthonába hívta meg Tom Hollandot, hogy megismerkedjenek egymással, és egy ajándékkal is várta. Olyasmivel, ami félreértésre adott okot. Egy masszázspisztoly volt, amit a fiatal színész szexjátéknak nézett.

"Mark Wahlberg volt olyan kedves, hogy adott nekem egy masszázspisztolyt, miután elhagytam Los Angeles-i házát, és visszavitt a szállodámba"

- mondta Holland, majd így folytatta:

"Zavarba jöttem, hogy milyen masszázspisztoly ez, mivel soha nem láttam még ilyet, és azt hittem, ez örömszerzésre való önmagunknak.”

Ez Hollywood, itt bármi megtörténhet, magyarázta a gondolatait, talán Wahlberg nem csupán úriember akart lenni, hanem más okból vitte haza.

"Nem ismertelek. Ez Hollywood, bébi. Ki tudja, mi fog történni?"

- tette hozzá viccelődve.

Tom Holland nagyon ideges volt az első találkozásukról, mert nagyra becsüli az idősebb színészt és a munkásságát. Reménykedett benne, hogyha lehetőségük van együtt dolgozni, akkor gyorsan barátok lesznek.

Mark Wahlberg elmondta, hogy az ajándékot azért tartotta jó ötletnek, mert sokat beszéltek a fitneszről és az edzésről, és nagyon hasznosnak tartja, segíti a gyógyulást.

Nagyon tanácstalannak tűnt, miután meghallotta, hogy vibrátornak nézte az eszközt a kollégája.

„Nem hiszem el, hogy egész idő alatt erre gondoltál, én pedig csak megpróbáltam beszélgetni veled a családodról és a gyerekeimről”

- mondta hitetlenül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás