promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, kinek köszönhetjük a mutogatós Pókember-mém megvalósulását
Borítókép:  Youtube/SPIDER-MAN: NO WAY HOME - In Conversation with Tom Holland, Tobey Maguire, and Andrew Garfield (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Először adott közös interjút Andrew Garfield, Tobey Maguire és Tom Holland.

A két korábbi hálószövő is megjelent a Pókember: Nincs hazaút című filmben, a jelenlegi Peter Parker, Tom Holland mellett, és első közös interjújukban elárulták, hogyan tértek vissza a szerephez, és kinek az ötlete volt, hogy létrehozzák a hírhedt Pókember mémet.

Andrew Garfield és Tobey Maguire először beszéltek arról, hogy mit éreztek, amikor először megkeresték őket a filmmel kapcsolatban.

"Ebben a beszélgetésben [Kevin Feige és Amy Pascal producerekkel] nyilvánvaló volt a filmek szeretete és ünneplésének szándéka, és mindaz, hogy mit jelent ez Amy és Kevin számára. Számomra fontos, amikor a művészekben vagy az alkotási folyamatot irányító emberekben van egyfajta hiteles, őszinte ünneplés és szeretet. Csak csatlakozni akartam ehhez. És nagy rajongója vagyok Tomnak, a filmeknek, amiket csinált és Andrew-nak. Szóval határozottan érdekfeszítő volt, de igen, én is azt kérdeztem, hogy mit fogunk csinálni? És ez egy kicsit rejtélyes volt"

- mondta Tobey, aki először alakította Petert. Elárulta azt is, hogy Garfielddal ellentétben, ő tudta, hogy a filmet a szerte a világon szeretni fogják. 

Andrew elmesélte, hogy az ő esetében igazából azzal dőlt el minden, hogy Maguire elvállalta.

„Csak arra vártam, hogy Tobey megcsinálja-e, és ha ő megteszi, arra gondoltam: >>Nos, nincs más választásom<<, tudod? Követem Tobeyt a világvégére is. De ez őszintén nagyon fontos része volt a dolognak, amikor megkerestek, amit Tobey mondott. Úgy éreztem: >>Ó, a szándék nagyon tiszta. Valójában nagyszerű kreatív ötletnek és nagyszerű kreatív történetnek tűnik.<< Nem mintha csak arra kértek volna bennünket, hogy jöjjünk, köszönjünk, majd menjünk el újra, valójában Tom szolgálatában állunk, Tom utazását segítjük és Peter Parkerét.”

A trió a híres mém újraalkotásáról is mesélt, amikor a három Pókember mutogat egymásra. Ugyanis kiderült, hogy John Watts rendező szívesen fogadta a gondolataikat. Végül Andrew-tól jött a mém újraalkotásának zseniális ötlete, amit csupán aznap a forgatáson találtak ki.

 „Nagyon jó móka volt, hogy három Pókember-ruhás sráccal játszhattam. Furcsa élmény volt, de soha nem felejtem el”

- nyilatkoztam Tom Holland, aki szintén nagyon el volt ragadtatva az ötlettől, de búcsúként is élte meg, úgy érezte, hogy ez az utolsó alkalom, amikor magára húzza a piros-kék jelmezt.

Andrew Garfield pedig elárulta, hogy két évig hazudott a filmben való szerepéről a világnak, így nem csoda, hogy nagyon nagy megkönnyebbülés a számára, hogy végre beszélhet a Pókember: Nincs hazaútról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás