promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zendaya kibuggyanó dekoltázsa még a börtönben is zendülést robbantana ki
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zendaya nemrég még Magyarországon forgatta a legendás Dűne folytatását.

Napjaink egyik legfelkapottabb harminc alatti színész-, és énekesnője Zendaya. A Disney Channel egykori üdvöskéje jelenleg több nagy stúdióhoz is hűséges, lévén részese több nagy franchise-nak, továbbá sorozatozik is, illetve nem elhanyagolható továbbra sem a zenei karrierje sem. A Zendaya Maree Stoermer Coleman néven született művésznő idén még mindig csak 27 éves lesz, de már most csodás karrier áll előtte. Tiniként befutott a televíziózás világában, és ezzel párhuzamosan felépítette csodás és elismert popzenei karrierjét is. Később megmutatta azonban, hogy a mozikban is olyan adalék lehet a neve, amire bátran lehet alapozni a természetesen tehetségénél fogva. 

A Marvel/Disney/Sony-féle legújabb Pókember "szériában" ő lett Peter Parker szokásos szívszerelme, Michelle Jones. Ráadásul filmbéli partnerével, Tom Hollanddel még a valóságban is összejöttek, és évek óta egy párt alkotnak. Ám míg a brit fiú számára egyelőre várat képregényvilágon túli áttörése, Zendaya sikert sikerre halmoz. Miközben a hatalmas közönségsikert elérő HBO sorozatban, az Eufóriában egy saját útját kereső tinézsdert alakít, az egészestés filmek terén egyre érettebb szerepek találják meg. Az egyelőre szinkront nem kapó Malcolm és Maryben hatalmasat alakított. Majd feltűnt a híres és díjnyertes sci-fi/űropera Dűne remake-jében is. Zendaya még nem játszott központi szerepet a 2021-es első epizódban, ám eddigi megjelenése is elégedettségre ad okot. Az idén érkező, most is Magyarországon forgatott folytatásban már fontos lesz a karaktere, ő lesz a főszereplő Paul Atreides (Timothée Chalamet) szerelme, a különeges Chani hercegnő. 

Az ősszel érkező moziig egyelőre nem várható újabb megjelenés Zendayatól, akit a nagy márkák is imádnak. A szépséges énekesnő frontembere és elsőszámú reklámarca a Bulgarinak és a Lancome-nak is. Sőt, a legjobb divattervezők szeretnek vele dolgozni is, így nem csoda, hog a világ legnevesebb filmfesztiváljain is rendre a megszebb ruhákban tud megjelenni. Így tett a minap Cannes-ban. A francia városban Zendaya egy csodálatos fekete ruhakölteményben mutatta meg magát, és csábította el tulajdonképpen az egész világot. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás