promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bella Thorne gigantikus keblei kicsúsztak a melltartójából, zavarában pedig még kerek popsiját is megmutatta amibe bevág a tanga
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Disney ártatlan sztárja most mindent megmutatott, lehet megbánja majd ezt a döntését.

Majdnem 15 év telt el azóta, hogy Bella Thorne a Disney gárdáját erősítette és egy igen népszerű, zenés táncos komédia sorozatban szerepelt. Talán kevesen emlékeznek erre és lehet, hogy még jobban meglepődnének, hogy ebben nem akárki volt a partnere. Zendaya oldalán csalt mosolyt nap mint nap kicsik és kicsit nagyobbak arcára, akik lelkesen uténozták a két bohókás lány mozdulatait és szurkoltak nekik az ügyetlenkedéseik közepette az álmuk megvalósításáért.

Zendaya azóta a világ egyik legsikeresebb színésznőjévé vált és a szerelem is rátalált, Tom Holland oldalán, akivel a Pókember forgatásán ismerkedtek össze. Megjárta azóta az Eufória című sikersorozatot is, ami egy ágyú erejével lőtte előre a szakmai karrierjét.

Bella Thorne karrierje is felfelé ívelni látszik, ugyanis szerepet kapott a Netflix egyik igen sikeres sorozatában, mely a You get Me (Vissza hozzád) címet viseli. Ebben egy egyéjszakás kaland után megszállottá váló nőt alakít, aki mindent és mindenkit feláldozna azért, hogy szerelme ismét a karjaiba ölelje. A film nagy sikert aratott, sokan kiváló thrillernek bélyegezték az alkotást.

A magánéletében szerencsére erre nincs szükség, ugyanis legutóbbi nyaralós fotóin éppen a hatalmas eljegyzési gyűrűjét mutatta meg, sok egyéb más testrészével együtt.

Bella a forgatások fáradalmait egy mesebeli paradicsomban, Szicíliában pihente ki, ahonnan több videót és fényképet is megosztott követőivel. A legtöbbön látványosan hiányos öltözékben. A furcsán öltözködő hebrencs lányból kész nő lett, hatalmas átalakuláson ment keresztül Disney-s korszaka óta.

Képei alá dőlnek a bókok és a dicséretek, csodálatosan önazonosnak tartják Bellát, nem mellesleg pedig a férfiak is szép számmal hagynak neki nyálcsorgató kommenteket. Az biztos, hogy a fotók tanulsága alapján a színésznő remekül érezte magát Taorminában és remélhetőleg a nyaralás végeztével sem hagyja rajongóit ilyen pikáns tartalmak nélkül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás