promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zendaya mellbimbóit egyetlen apró fémlemez takarja, sosem volt még ennyire bevállalós a színésznő
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zendaya most megmutatta az erotikus oldalát, bombaként robban az arcunkba a ledér fotója.

Korunk egyik korszakos zsenije Zendaya. A gyönyörű színésznő olyan elszántsággal és alázattal veti bele magát filmszerepébe, hogy kollégái is csodálkoznak azon, honnan merít ennyi energiát. Minden szerepre alaposan felkészül, a jeleneteket pedig annyiszor veteti fel a stábbal, ameddig a lehető legtökéletesebb végeredményt nem tudja nyújtani.

Igazi A listás sztárokkal játszott már együtt, valamint az egyik legnépszerűbb HBO-s sorozatot is ő vitte sikerre. Az eufória tökéletesen ábrázolja a mai kor fiataljait, csöppet sem erőltett, nem klisés, nem puffogtat közhelyeket és a szívünk minden egyes résznél egy kicsit megszakad, ahogy végigkövetjük az egyre mélyebbre csúszó tinédzserek lelki és sokszor testi bukását.

Zendaya brillírozik a drogfüggő lány szerepébe, aki folyamatosan szélmalomharcot vív a világgal, önmagával és kortársaival, miközben minden egyes nap meg kell harcolnia azért, hogy tiszta maradjon és egyszer talán valahogy visszailleszkedjen a családjába.

Mi sem áll távolabb Zendayától, mint ez az önpusztító, depresszív, drogokkal tarkított élet, azonban a képernyőt nézve teljesen elhisszük neki, hogy ez ő. Ez az egy élete van, nem színészkedik és szinte gyomorgörccsel szurkolunk, hogy valahogy eljusson egyről a kettőre.

Bár előtte is keresett színésznő volt, karrierjének ez egy hatalmas gázfröccs volt, ezután mertek komolyabb, mélyebb és drámaibb, árnyaltabb karaktereket nekiadni.

A Disney egykori üdvöskéje nem csak a filmek világában, de a modellek között is megállja a helyét. Gyönyörű, etlatikus testén nincs olyan ruha, ami ne mutatna jól és ezt természetes márkák egész sokasága fedezte fel, rengeteg kérték már fel különböző termékek reklámarcának.

A mostani fotója azonban még a kiváló divatérzékének ismerete mellett is több, mint megdöbbentő. Lehet, hogy kicsit ő is erősnek érezte a lenge viseletet, mivel a kép címében egyből barátjának üzen, akiről tudja, hogy amint meglátja azonnal lájkolja majd a képet és imádja, hogy ő ennyire támogató barát.

A sztárpár egyébként kiválóan megvan, egyetlen vitájukról sem lehetett hallani, de nem is csodáljuk: szinte süt róluk a boldogság ha egymás mellett fotózzák őket. Mindenesetre mi nagyon irigyek vagyunk most Tom Hollandre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás