promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csúcsbombázó Zendaya nem akárhol bukkant fel Magyarországon, fotó is készült róla
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem akárhol készült fotó a szerelmesekről.

Az utóbbi időben talán nem is született szimpatikusabb sztárpár Hollywood-ban, mint a Marvel-univerzum Pókember-filmjeinek főszereplői, Zendaya és Tom Holland. A két fiatal ugyan nem rögtön vallotta be, hogy bizony egymásba habarodtak, hanem szépen folyamatosan. Sok pici információ után jött a nagy bejelentés, hogy együtt.

A szerelmesek most Magyarországon romantikáznak. Méghozzá azért, mivel Zendayát ide köti a munkája, ugyanis nálunk forgatják Denis Vileneuve Dűne-filmjének második epizódját, amelyben az eddig hallott információk szerint nagyon fontos szerep jut majd a gyönyörű színésznőnek.

A film második része ugyanis Paul Atreides bosszújának történetét meséli majd el, Chanival az oldalán, akit Zendaya alakít a filmben. A forgatás még pár hónapja kezdődött hazánkban is a rengeteg olaszországi helyszín mellett. És bár pókembert nem a magyar fővárosba, hanem az USÁ-ba, méghozzá New Yorkba köti most a munkája, ennek ellenére sikerült időt szakítania, hogy eljöjjön Budapestre.

Tom Holland meglátogatta kedvesét, most pedig egy olyan kép készült róluk, amelyen Budapesten róják az utakat, méghozzá elektromos rollerekkel. Korábban amúgy már több kép is készült róluk a magyar fővárosban.

(via Index)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás