promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történik? A szupersztár, John Travolta az egyik legkisebb magyar városban tűnt fel a Keresztanyu színészével - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Hollywood-i sztár tiszteletét tette a városban.

Arról már korábban is írtunk, hogy a Grease, a Ponyvaregény és még több tucat nagysikerű amerikai film sztárja, John Travolta Magyarországon tartózkodik. Egy bizonyos film forgatása miatt látogatott el gyönyörű hazánkba, hiszen egy új Alice Csodaországban-adaptáció felvételei folynak nálunk.

Az aszódi kastély, a turai kastély, a Halászbástya és a Hősök tere, illetve a Dunakanyar is forgatási helyszín lesz majd.

A Get Lost film főszerepét Ella Bleu Travolta, John Travolta lánya játssza, ezért is jött Magyarországra John, és úgy látszik, szinte az összes forgatási helyszínen tiszteletét is teszi. Most éppen az egyik legkisebb magyar városban, a Dunakanyar egyik ékkövében, Visegrádon tűnt fel, méghozzá az RTL Klub-on futó magyar sorozat, a Keresztanyu egyik színészének, Gömöri András Máténak a társaságában.

A Get Lost rendezője amúgy az a Daniela Amavia, aki díjnyertes rövidfilmeket írt és rendezett az Egyesült Államokban. Első mozifilmje, A Beautiful Now, a Los Angeles-i Filmfesztivál válogatásában is szerepelt, és több díjat nyert el. A Get Lost című film premierje várhatóan 2022 nyarán lesz.

A gyönörű Ella Travolta korábban az Instagramján beszélt a szerepéről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás