promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs felesége szuperlenge köntösben villantotta meg formás testrészeit, a kétgyermekes anyuka szexi alakjától elakad a lélegzet
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sebestyén Viki nagyon szexi fotókat posztolt magáról.

Sebestyén Balázs az utóbbi időben többször is a figyelem középpontjába került. Először akkor merült fel a neve, miután tavaly decemberben Vadon Jani bejelentette, hogy hosszú évek után távozik a Rádió1 reggeli műsorából, amit nem is olyan régen utódja megtalálása követett.

Az új csapattagot végül maguk a hallgatók választották meg a több héten át a műsorban feltűnő vendégműsorvezetők közül. A kiválasztott végül Ráskó Eszter humorista lett, aki már majdnem két hete szórakoztatja a hallgatókat a műsorban.

Az új műsorvezetőnő teljesítményéről pedig már a hallgatók is véleményt mondtak melyről alábbi cikkünkben számoltunk be:

Balázs magánéletében azonban szerencsére nem történtek ilyen változások, hiszen már 2009 óta boldog házasságban él feleségével, Vikivel, akitől két kisfia is született az együtt töltött évek során. Az pedig, hogy mennyire szerencsés az RTL műsorvezetője azt mit sem bizonyít jobban, hogy szerelme szemkápráztatóan gyönyörű.

Viki szerencsére a közösségi oldalakon is aktív és előszeretettel oszt meg magáról szexibbnél szexibb fotókat, amit nagyon jól is tesz hiszen abszolút nincs oka a szégyenlősségre. 

Sebestyén Balázs egyébként abszolút jogosan nagyon büszke a feleségére, ám az évek alatt természetesen az ő kapcsolatukban is előfordultak válságok, például akkor amikor a műsorvezető még 2022-ben Kolumbiában forgatta a Celeb vagyok ments ki innen című műsort, ám szerencsére ezen is túljutottak.

Viki mindig nagyon sokat vállal magára, nem csak ilyenkor, az év minden napján. Sokszor magam sem értem, hogy képes ennyi mindent kézben tartani, és mindent türelemmel kezelni. Ő teremti meg és jelenti a gyerekek számára az otthont és a biztonságot. Nagyon hálás vagyok neki, hogy egyedül is helytáll otthon, fantasztikus anya.

- nyilatkozta akkor Balázs.

Viki pedig most újabb szexi fotókkal töltötte meg Instagram-oldalát, melyek láttán bizonyára minden férfi szava elakad. A szexi édesanya egy lenge mintás zöld hálóingben feszít a fotókon, melyeken alaposan kivillannak hosszú, vonzó lábai is.

Sebestyén Balázs felesége ahogy az alább látható képek is tanúsítják egy igazi bombanő, így nem csoda, hogy előszeretettel mutatja meg tökéletes alakját a követőinek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás