promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan kerek popsit villantott a Dűne filmek bombanője, Rebecca Ferguson szexi fotóitól mindenkinek eláll a szava
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rebecca Ferguson elképesztően szexi legújabb közösségi oldalára feltöltött fotóin.

Amióta csak megérkezett a hazai mozikban, az egész ország lázba került a Dűne második része miatt. A film már most hatalmas siker, így nem csoda, hogy a főszereplő színészek is a figyelem középpontjába kerültek.

Így történt ez a Timothée Chalemet által alakított Paul Altreides édesanyját játszó svéd színésznővel, Rebecca Fergusonnal is, aki a való életben is egy elképesztően csinos hölgyemény.

Rebecca Ferguson Stockholmban született és nőtt fel, majd a modellkedés, a tánc, a reklámok és szappanoperák világát cserélte le néhány év után az elsősorban angolnyelvű televíziós sorozatokra és mozifilmekre. Általános ismertséget először A fehér királyné című sorozat hozott számára még 2013-ban, emellett pedig olyan filmekben is láthattuk őt, mint a Lány a vonaton, az Élet, a Hóember, a Florence – A tökéletlen hang.

Az igazi áttörést azonban A legnagyobb Showman és a Dűne című filmek hozták meg a számára, ezeknek köszönhetően pedig bekerült a hollywoodi élvonalba is. A jelenleg már a Dűne második részében brillírozó színésznőnek így nem is csoda, hogy fényes jövőt jósolnak a szakemberek, főleg azért is, mert sokoldalú színészi képessége, szorgalma, szakmai alázata és elkötelezettsége miatt szívesen dolgoznak vele a rendezők és producerek.

Ferguson egyébként a feltörekvő tehetségekre inspirálóan hat és a siker ellenére is két lábbal jár a földön, színésztársaival pedig képes nagyon hiteles kapcsolatot kiépíteni. A csinos színésznő kétgyermekes édesanyaként szeretné magát kipróbálni a színházban és rendezőként, producerként is, erre pedig minden esélye megvan, hiszen 2023 október 19-én még csak a 40. életévét töltötte be.

A színésznő fényes karrierje mellett irigylésre méltó külsejével is felkeltette az emberek figyelmét, szexi alakját pedig előszeretettel meg is mutatja közösségi oldalain. Így tett most is, amikor a Dűne premierjére egy igazán kihívó fekete ruhába bújt, amiben tökéletesen látszik formás hátsó fele.

Ferguson több szexi fotót is feltöltött a New York-i premierről, melyeket most te is megtekinthetsz alább! A színésznő kerek popsijáért lapozz a második képre!

Forrás: IGN

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás