promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ősz szakállú, komor arcú bácsivá alakult Szulejmán, így néz ki most a hírek török sorozat főszereplője
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most Szulejmán, azaz a török sorozatban játszó Halit Ergenc.

Magyarországon a brazil szappanoperákat idővel felváltották a török sorozatok. Az elsők között volt a Szulejmán című sorozat, amely valójában valós személyeken épül. A történet középpontjában  ugyanis I. Szulejmán, az Oszmán Birodalom egyik legnagyobb és leghosszabb ideig uralkodó szultánja és felesége, a történelem egyik legbefolyásosabb asszonya, Hürrem szultána áll, aki rabszolganőből vált az Oszmán Birodalom haszeki szultánájává.

Az izgalmakkal és ármánykodással teli adásokat 2013-ban kezdték el sugározni a RTL-en, majd egészen 2018-ig nézhették Szulejmán kalandos történtét a magyarok. A sorozat egészen végigköveti I. Szulejmán életét, attól kezdve, hogy elkezd uralkodni, egészen addig amíg meg nem hal Szigetvár ostromában. Íme, egy részlet, szinte mindenki emlékszik még a sorozat jó néhány díszletére és a főcímdalára is. 

Na meg persze a főszereplők arca is élénken él a magyarok többségében. Valószínű, hogyha I. Szulejmánra gondolunk, akkor Halit Ergenc arca villan be, aki ugyebár éveken keresztül alakította a török uralkodót. Hürrem szultánát is lehet, hogy mindenki Meryem Uzerli személyével teszi egyelővé, aki egy hosszú, vörös hajú szépség volt a sorozat forgatása alatt. 

Így néztek ki a forgatás alatt a főszereplők: 

Azóta azonban Szulejmán igencsak megváltozott. A fekete hajú és szakállú színészen már igencsak meglátszódnak az évek, jó pár ránccal lett gazdagabb a sorozat befejezése óta. Már őszülni is elkezdett, de azért még így is teljesen fel lehet ismerni, hogy ő volt az, aki egykoron szerdánként mindig beköltözött a magyarok nappalijába. Közösségi-oldalán igencsak aktív, többször oszt meg fotót magáról. Az alább láthatókat is ő maga osztotta meg Instagram-oldalán, így néz ki manapság mindenki Szulejmánja. 

Forrás: Wikipédia

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás