promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen felfordult a köztévétől kirúgott műsorvezető élete, magánszféráját is érintették a nagy változások
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerette a munkáját, de nem látta a jövőjét benne. B terve viszont nem volt.

Egyetlen év alatt 180 fokos fordulatot vett az énekesnő-műsorvezető élete, Lola most visszatért Palikék beszélgetős műsorába, és elmondta, hogy miként világosodott meg az első beszélgetés során, ami aztán hatással volt a jövőjére is.

Akkor úgy érezte, nagyon élvezi a munkáját, a lottósorsolásnak volt a házigazdája, és a Petőfi tévénél vezetett műsort, ám a látszólag teljes szakmai pályájával mégsem volt elégedett, és egy idő után úgy érezte, hogy a háttérbe szorult.

Végül annyira sűrűvé vált az élete, hogy nem tudta összeegyeztetni a feladatait, ezzel a kihívással pedig már nem tudott megbirkózni. A Petőfi tévétől végül elküldték, a Dunánál pedig ő maga mondott fel. Ám a változások itt még nem értek véget.

Azt is elárulta, hogy ezt megelőzően helyrebillentette a dolgokat az, hogy rátalált a szerelem, mint mondta, a mai napig kapkodja a fejét, hogy mennyi minden történt vele az elmúlt egy évben:

„Nagyon nagy szabadság azt megélni, hogy valaki nem a szakmámból jön, nem feltétlenül azokba a részekbe szól bele, hanem tud egy ilyen nagyon őszinte tükröt tartani”

– árulta el társa kapcsán Lola.

Hozzátette, hogy párjában nagy erő és energia van, és nem is gondolkoztak sokat az összeköltözésen, mint mondta, „így jött ki a lépés”. Ám azt is érzi, hogy 35 évesen jó ezt megélni – Palik László pedig ezt követően arra célzott, hogy már az egy évvel korábbi beszélgetésükből is kiérződött, hogy vágyik a családra.

„Évek óta gondolkodtam már azon, hogy majd milyen lesz, hogyha családom lesz. Mondjuk nehéz lett volna úgy, hogy nincs párom. Egyébként viszont most nem érzem azt a nagy rohanást, most mindennek annyira jól megvan a helye”

– tette hozzá.

„Természetesen nagyon szeretnék, látom, hogy milyen harc ez, de azt gondolom, hogy egy idő után nem lehet ezekhez a dolgokhoz görcsösen ragaszkodni, és talán a túlélésnek az a legnagyobb kulcsa, hogy mindig alkalmazkodsz.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás