promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Havas Henrik kiborult, Gálvölgyi Jánosnak mesélte el a sérelmeit: Vitray Tamásról van szó, kemény szavakat kapott a Tanár úrtól
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Súlyos titkot árult el a tévésről Havas Henrik, forrnak az indulatok.

Havas Henrik újságírót egy egész ország arról ismerte meg, hogy mindig kendőzetlenül elmondja a véleményét bárkiről. Jajj annak, akire haragszik, olyankor egyáltalán nem szokta visszafogni magát, hanem őszintén elmondja, ami zavarja az adott illetőben, ez miatt pedig kifejezetten vitatott figurája lett a magyar közéletnek.

Most a Tanár Úr a Frisshírek podcastjében beszélgetett Gálvölgyi Jánossal, ahol több témára is kitértek, például Vitray Tamás legújabb könyvére. Vitray Tamást sem kell bemutatni túl sok embernek, maximum a fiatalabb generációnak: Vitray legendás kommentátor és újságíró volt, akinek a hangját mindenki ismeri a régi időkből.

A fiatalabb generáció a korábban Digi Sporton futó Kibicek című műsorból ismerheti a legendás Vitrayt, esetleg a „Már megint mesélek” című műsorból. Havas Henrik is azon emberek közé tartozik, aki már évtizedek óta ismeri Vitrayt, ráadásul ő személyesen is, és nagyon kemény véleménnyel van az újságíróról:

„Te olvastad Vitray könyvét? Én majdnem végigsírtam. Én bevallom őszintén, nem szerettem Vitrayt, pedig ő nagyon korrekt volt velem mindig. Nem szerettem, mert lenézett – nem engem, másokat, akiket tehetségtelennek tartott, azokat lekezelte, emberszámba se vette”

- fogalmazott kemény Havas, aki hozzátette, hogy „egyszerűen belehalt” abba, amikor olvasta, hogy a kis Vitrayt nyolc-tíz helyről is elküldték, bujdosott és cserkészruhát vett fel, hátha nem igazoltatják. Látszik tehát, hogy még a kritikus újságírónak is van némi pozitív véleménye Vitrayról, ugyanakkor egyértelművé tette, hogy nem szimpatizál vele mások lenézése miatt túlságosan.

Havas és Gálvölgyi egyébként ezen felül még számos témára kitért az egyórás podcast során, többek között a színész életére, emberekhez való hozzáállására, némi közéletre és számos történetre. A podcast megtekintése mindenképpen ajánlott, ugyanis egy rendkívül érdekes beszélgetés volt végig.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás