promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Földes Eszter titkolni akarta ezt a részletet a válásáról, de közeli kolléganője már nem hallgat tovább, ez történt a színésznő és Lovasi András között valójában

Földes Eszter titkolni akarta ezt a részletet a válásáról, de közeli kolléganője már nem hallgat tovább, ez történt a színésznő és Lovasi András között valójában

Borítókép:  Profimédia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A színházvilág nyílt titokként kezelte a megcsalásokat, Földes Esztert sokszor munkatársai vigasztalták.

Bombaként robbant a hír, hogy 10 év házasság és egy közös gyermek után válik Földes Eszter és Lovasi András. Ám a válás bejelentése csak a közvéleményt lepte, Földes Eszter egy közeli kolléganője szerint ugyanis nyílt titok volt, hogy a férfi többször hűtlen volt a színésznőhöz. Eszter eddig mindig megbocsátott, most kolléganője rántotta le a leplet arról, hogy miben is volt más az a bizonyos utolsó eset.

Földes Eszter sem csinált titkot abból, hogy mit művel vele a férje, egy idézetben tudatta a közvéleménnyel, hogy közeleg a kapcsolatuk vége: Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy. - szóltak a kemény szavak, amikből egyértelműen kiderül, hogy mennyire megviselték ezek az incidensek a színésznőt. Ebből a felszínen semmi nem látszódott, de munkatársa szerint Eszter gyakran összetört ezeknek az esetnek a súlya alatt. A házaspár már gyakran eljutott a válás gondolatáig, ám azt csak most mondták ki, közös posztban tudatták követőikkel, hogy nem tudták már megmenteni a kapcsolatukat.

Azt, hogy nem egyszeri botlásról van szó, a neve elhallgatását kérő munkatárs is megerősítette, ahogyan azt is, hogy Eszter hatalmas energiákat fektetett a kapcsolatba és érzékeny ember lévén sokszor gyászfolyamatnak élte meg ezeket az eseteket. Elmondta azt is, hogy a megcsalást Eszter mindig végzetes árulásnak élte meg és több esetben szakított is a zenésszel. Ám az érzései ezek ellenére sem múltak el, ezért is lehetséges, hogy eddig minden esetben visszafogadta a férjét. Bár a környezetük szerette volna, ha sikerül megmenteni a kapcsolatot, azt a bizonyos utolsó esetet már nem tudta feldolgozni a színésznő és úgy tűnik, hogy a döntése most végleges. Egy 6 éves kisfiú szülei, aki 2018-ban látta meg a napvilágot, kérdés, hogy ő hogyan fogja viselni a változást.

Korábban még Így nyilatkoztak a kapcsolatukról és az életükről:

Forrás: Bors magazin