promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ő Lovas Rozi imádott férje, Molnár Áron és Lengyel Tamás is rajong a Gólkirályság színésznőjének választottjáért
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazi adonisz a férfi, Lovas Rozi elárulta magánéletük eddig titkos részleteit.

Egészen sajátos kultúrája van itthon a televíziózásnak: egyszerűen a magyar tévénézők imádják a humoros vígjátéksorozatokat, így főleg erre állt be itthon a tartalomgyártás, több ilyen is fut egy időben, mindegyik más témával. Az egyik hatalalmas siker a Gólkirályság nevű sorozat, melyben Lovas Rozi alakítja a vezető edző karakterét, ezzel pedig a főszerepet és bár sohasem lehet tudni, hogy milyen nézettséget fog egy-egy műsor produkálni, ennél határozottan örülhettek a készítők. Ugyanis óriási siker lett a balfékeskedő focicsapat és a tévedésből kijelölt női edző kálváriája, újra és újra a képernyő elé tudja szegezni a nézőket az új epizód.

Az Európa Bajnokság kapcsán különösen aktuális téma a futball, így igazán szerencsés az időzítés, hogy Lovas Rozi nemrégiben új fényképet tett ki, melyen férjét átkarolva boldogan mosolyognak. A színésznő érzelmes posztban jelentette ki, hogy elhagyja a Radnóti Színházat és új vizekre evez, ám van egy másik projekt, melybe élete párjával vágott bele. Lengyel Tamással és Molnár Áronnal kiegészülve alapították meg a Loupe Színházi társulást, mely nagy sikerrel mutatta be darabjait és igazán üde színfolt a hazai színházvilág terén.

Horváth János Antal és felesége, Lovas Rozi így nemcsak házastársak, hanem kollégák is, a közös képpel az évad végét búcsúztatták. A kommentelők imádják a társulást, rossz véleményt sehol sem lehet olvasni róluk és nem azért, mert törlik a kritikákat, hanem egyszerűen szívből csinálják, amit csinálnak és emiatt jó az egész.

A házaspár két gyermeket nevel közösen és nyilvános szerepléseik alkalmával csak úgy süt róluk az összhang, most pedig ennek adott hangot Lovas Rozi is:

Lezártuk az évadot bébi! Eszelőset melóztunk és szerettük, habzsoltuk. A csapattal, akikkel a világ végére is. Nevelgetünk két fantasztikus embert. És szeretünk, figyelünk, hibázunk, tanulunk, hiszünk, tervezünk, élünk. Meg vagyok mámorosodva. Ezt akarom jól csinálni és élvezni. Köszönöm, te cinkosom!

A képet kettőjükről ide kattintva tudod megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás