promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drámai változás a Magyarország Szépe mezőnyében, ezért lépett vissza a finálé egyik résztvevője
Borítókép:  MTI
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alig néhány nappal a döntő előtt derült ki, hogy eggyel kevesebben lesznek a végső megmérettetésen.

Idén már nyolcadik alkalommal láthatjuk az ország legrangosabb szépségversenyét a közmédián, melynek döntőjét június 23-án este élőben, a Dunán közvetítik majd. A Magyarország Szépe verseny győztese egyben a Miss World Hungary címet is elnyeri, valamint képviselheti majd az országot a Miss World világversenyen.

A döntő több ponton is megújult, új műsorvezetőként Rókusfalvy Lili és Kárász Róbert vezeti majd a finálét, új jótékonysági partnere is lesz a versenynek, továbbá a magyar tervezők munkáit bemutató kreatív tourt is átalakították.

Azonban mint kiderült, egy hölggyel kevesebb indul majd, ugyanis a hivatalos közlemény szerint Pirlot Rachel egészségügyi okokból visszalépett a versenytől. Így a vasárnapi döntőben 15 lány indulhat a Magyarország Szépe – Miss World Hungary címért.

Emiatt a vasárnapi, Hősök terén megtartott közönségtalálkozón is már eggyel kevesebben vettek részt a versenyzők, ugyanakkor a visszalépő induló helyét már nem töltik fel – minden bizonnyal az idő rövidsége miatt.

Sarka Kata versenyigazgató korábban azt is elárulta, mi kell ahhoz, hogy valaki egészen a döntőig juthasson:

Mindig hangsúlyozom, hogy egy ilyen versenyen a szépség önmagában nem elegendő. Előfordult, hogy már a válogatón úgy láttuk, ebből a lányból királynő lehet, de a viselkedése alapján mégsem volt méltó arra, hogy ő kapja a koronát.”

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is rendkívül magas volt a jelentkezők száma, hiszen sokaknak vonzó a nemzetközi verseny lehetősége

– fogalmazott.

A felkészülés során az is kiderül, hogy a jelentkezők milyen természetűek, hogyan kommunikálnak, valamint mennyire motiváltak. Ezek alapján pedig nem túlzás kijelenteni, hogy a személyiség legalább olyan fontos, mint a természetes szépség.

Forrás: Blikk, Médiaklikk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás