promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andrea hasig kivágott ruhájával kontrázott rá Sarka Kata szettjére, még Rogán Cecília se vállalt be ennyire merész darabot
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Várkonyi Andrea jóval bevállalósabb ruhát választott, mint Sarka Kata.

A napokban bemutatták azt a 21 gyönyörű nőt, akit beválogattak a 2024-es Magyarország Szépe versenybe. Az eseményen természetesen jelen volt a két licensztulajdonos barátnő, Sarka Kata és Rogán Cecília, de olyasmi történt ezen a napon köztük, hogy még Várkonyi Andreát is megidézték vele. Ugyanis Sarka Kata és Rogán Cecília teljesen összeöltöztek a Magyarország Szépe miatt, mindketten rózsaszín-fehér szettben érkeztek.

Míg Sarka Kata a fehér tophoz egy halvány rózsaszín nadrágot és felsőt húzott pink magassarkúhoz, addig Rogán Cecília a rózsaszín nadrághoz fehér, csipkés-fodrod blúzt vett fel; mellé pedig egy fehér cipőt választott. Hogy előre megbeszélték, mi legyen a dress code vagy csak egyikük megirigyelte a másik szettjét, azt nem tudni, de az biztos, hogy történt már ehhez hasonló Sarka Katával, csak abban a sztoriban Várkonyi Andrea volt a másik oldalon.

Nyilván vannak olyan esetek, amikor a hírességek teljesen véletlenül épp ugyanattól a divattervezőtől származó ruhát választják ki egy nyilvános eseményre, de gyakori eset, hogy valakinek azért tetszik meg egy ruhadarab, mert az már valakin jól állt.

Várkonyi Andrea esetében az történt, hogy valószínűleg megtetszett neki annak a divattervezőnek a ruhája, amit Sarka Kata viselt egy 2015-ös rendezvényen, így aztán 2018-ban ő maga is egy ilyet húzott fel, de kicsit merészebb kivitelezésben. Ugyanis Várkonyi egy mélyebb dekoltázsos, gyakorlatilag hasig kivágott ruhában jelent meg annak idején egy rendezvényen, míg Sarka Kata ruhája ennél visszafogottabb volt; egyébként a színük is különböző volt, mert míg Katának rózsaszín volt, addig Andreának tűzpiros.

Hogy aztán kinek állt jobban ez a ruha, mindenki döntse el maga, de az tény, hogy Várkonyi Andrea ritkán hord ilyen merész ruhákat, és talán azóta sem viselt ennyire mélyen kivágott szettet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás