promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Sárközi Ákos felújított csodaháza, te is biztos elfogadnád ezt a letisztult álomotthont
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sárközi Ákosék házfelújítása lassan befejeződik.

Sárközi Ákos A Konyhafőnök miatt lett szélesebb körben ismert. Természetesen a Michelin-csillagos séfet az RTL műsora nélkül is sokan ismerték, de kétségtelen, hogy a gasztro-reality miatt még nagyobb hírnévre tett szert. Nem is olyan régen felröppent róla egy pletyka, miszerint ebben az évben már nem vállalja el A Konyhafőnök-öt, hanem átmegy a TV2-höz, és a Dancing with the Stars-ban próbál szerencsét.

A találgatás Sárközi Ákos és feleségének karácsonyi videójából indult ki, ami alá Krausz Gábor olyan kommentet írt, ami beindította az emberek fantáziáját.


A Michelin-csillagos séf és felesége közös otthonában éppen most zajlik a felújítás, ami már egy éve tart. Ákoséknak sokat kellett időközben változtatniuk az elképzeléseiken a magas árak miatt, de azt mondja, mindent meg tudtak oldani, és most már lassan a munkálatok végéhez érnek.

Sárköziék egy viszonylag jó állapotú házat vettek maguknak, amit először szétbombáztak, majd teljesen a nulláról kezdték el felújítani. Ákos azt mondta nemrég a hot! magazinnak, hogy kész konyha ugyan még nincs, de műterem már van, tehát felesége már kedvére festhet, alkothat.

A séf és kedvese nem híve a fényűzésnek, ezért a házukból is teljes mértékben mellőzni akarják; helyette minden fehér, letisztult, ízléses.

„Minden fehér, a festményekkel akarjuk majd feldobni. Egy letisztult, egyszerű ingatlant kell elképzelni. Nem a fényűzésről szól, hanem ami megnyugvást hoz és családi békét. Nagyon egy hullámhosszon vagyunk Évivel, ugyanazt az irányzatot kedveljük, de segítséget kértünk a belső terek szempontjából. Az általunk elképzelt színvilág és stílus alapján álmodta meg a tervező, mi pedig csak apró változtatásokat kértünk”

- nyilatkozott A Konyhafőnök sztárja.

A közösségi oldalára feltöltött képek és videók között már láthattuk közös házuknak egyes szegleteit, mint például abban a karácsonyi videóban, amiben együtt táncolnak a feleségével, vagy abban, amiben Ákos éppen reklámoz valamit - utóbbi a fürdőszobájukban készült.


Sőt, korábban a Fókusz stábját is beengedték, hogy megmutassák, milyen csodálatos helyen laknak. Hozzá kell tenni, hogy ez még az előző házuk volt, de ezt is biztos sokan elfogadnák, hiszen van benne medence és grillterasz is.

Ákosék bizonyára az új otthonukat is meg fogják majd részletesen mutatni, ha teljesen befejeződnek a felújítások.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás