promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 visszavág: Sárközi Ákos a Dancing with the Stars miatt otthagyja A Konyhafőnököt?
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sárközi Ákos a TV2 táncos showműsora miatt otthagyhatja az RTL-t.

A Dancing with the Stars továbbra is a TV2 egyik legnépszerűbb műsora. Az idei évad is stabilan kiemelkedő nézettséggel futott, amit aztán Krausz Gábor és Mikes Anna nyert meg. A TV2 bejelentette már, hogy milyen műsorokkal készül a 2024-es évre, és úgy fest, a Dancing with the Stars-nak is szorítanak majd helyet az őszi műsorkínálatban.

Hogy kik lesznek a következő szezon versenyzői, az csak valamikor nyár legvégén derülhet majd ki, bár Krausz Gábornak már lenne ötlete arra, hogy ki lehetne az egyik sztárinduló.

A Konyhafőnök Michelin-csillagos séfe, Sárközi Ákos karácsonykor a közösségi oldalára töltött fel egy videót, amiben szeretett feleségével táncolnak Mariah Carey All I Want For Christmas Is You című slágerére. Mondani sem kell, hogy a videó nagyon jópofára és hangulatosra sikeredett, és elnézve Ákos tánctudását, érdemes lenne vele foglalkozni akár egy táncos showműsorban is; mert ki tudja, Krausz Gábor után talán egy Michelin-csillagos sztárszakács is magasba emelheti a trófeát.

A Konyhafőnök zsűritagja posztjában elnézést kért a tánc miatt, majd a kommentszekcióban megjelent Krausz Gábor, aki ezt írta:

„Tudok egy jó műsort amibe várnak szeretettel jövőre”

A sztárséf ezzel egyértelműen a Dancing with the Stars-ra gondolt; csak egy a probléma: Sárközi Ákos A Konyhafőnök miatt az RTL-nél van. Azt viszont nem tudni, hogy a csatorna már szerződést kötött-e Ákossal a műsor új évadja miatt, vagy egyáltalán visszatér-e Fördős Zé és Rácz Jenő mellé.

Mindazonáltal ez most egy remek alkalom lenne, hogy a TV2 revansot vegyen Majka és Pápai Joci miatt, és elcsábítsák Sárközi Ákost az RTL-től.

Elnézve az alábbi koreográfiát, mi megnéznénk A Konyhafőnök séfét a Dancing with the Stars parkettjén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás