promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő figurával állt össze a Dancing with the Stars táncosa, a viszony már a TV2 műsorának felvételei alatt is tartott, szörnyű függőségeire is fény derült
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legtöbben nem is ismerik a férfit, a kapcsolat már régóta tart.

 

Stana Alexandra mostanában rendszeresen kerül a címlapokra, az ősz folyamán még Meggyes Dáviddal közösen harcoltak a Párharc című műsorban, aztán jött a hír, hogy már nem alkotnak egy párt. Dávidnak nincs igazán szerencséje ezekkel a reality műsorokkal, korábban Horváth Grétától vált el, akivel az Ázsia Expresszt nyerték meg.

Ha hinni lehet a bulvár híreknek, akkor Dávidnak már meg is van az új párja egy szőke szépség személyében, akivel egy karácsonyi vásáron lepleződtek le. Ki tudja, ebből még valami sokkal tartósabb is kisülhet, feltéve hogy nem tűnnek fel újabb TV-s produkcióban, hiszen ezeknek a románcokna kaztán mindig szakítás lett a vége, akár az elejét jelentették kapcsolatnak, akár a végét.

Ami azonban Stanát illeti, ő gyorsan elköltözött a közös albérletből, és nem hajlott a kapcsolat megmentésére, amit sokan összekötöttek azzal, hogy Marics Petivel nagyon jó kémiának lehettünk szemtanúi a Dancing With the Stars legújabb évadában, ahol döntőbe ugyan bejutottak, de a közönségszavazatok alapján végül Krausz Gábor és Mikes Anna vihette haza a trófeát. A kémia pedig nagyon nagyon fontos a párválasztáskor, erről Stana Alexandra maga beszélt a Kinek Van Igaza? című podcast sorozat legelső részében.

A műsor most azért került a középpontba, mert Alexandra a Meggyesi Dáviddal való kapcsolatáról is szót ejtett benne, miszerint ők ketten két teljesen külön világot képeznek, de ezzel nincs is semmi baj, mert a különbségek nagy szabadságot adnak, hogy mindenki azzal foglalkozzon, amivel kedve van.

Utólag persze már látjuk, hogy ez az állítás annyira nem állta ki az idő próbáját (a felvételt még a szakítás előtt rögzítették). Van azonban egy vicces de fontos állítás, ami fölött mindenki átsiklott.

Stana Alexandra bevallotta: Neo Citran függő.

Szilvás-fahéjas teába szokta belekavarni mézzel együtt, és ettől nagyon jól lehet aludni.

A műsor másik érdekes pontja Stana beszélgetőpartnere, akit valószínűleg  nem sokan ismernek. Mióta ilyen jó barátok, és mióta tart a viszony? Hermann Bertoldot a legtöbben Majka koncertjeiről ismerhetik, civilben viszont dolgozott már a Dancing With The Stars műsorában is a háttérben. Az ő feladata koordinálni a szereplőket, hogy nehogy olyan helyre kukkantsanak be, ahol semmi dolguk, és ennek az ellenkezőjét is, az ő felelőssége, hogy a szereplők a helyükön legyenek a megfelelő időpontokban, a megfelelő felszerelésben, a megfelelő kellékekkel. Erről itt mesélt a műsor nézőinek:

Pontosan nem lehet tudni, de feltehetően elsősorban a Dancing with the Stars adásai alatt barátkozott össze a versenyben szereplő Stana Alexandrával, akivel már több mint 8 hónapja összeálltak, és a baráti viszonynak a Kinek Van Igaza? című poscast csatorna lett az eredménye. A beszélgetésekben különféle párkapcsolati kérdéseket érintenek, jó értelemben vett konyhafilozofálást folytatnak, ahol a saját élményeikből, tapasztalataikból meritkeznek, és kémia köztük is megvan, nagyon szórakoztató párost alkotnak, így annak ellenére is jó őket hallgatni, hogy nem tekinthetőek szakembereknek.

Visszahallgattuk a legelső adásokat és, és rögtön a legelsőben kiszúrtunk egy sokkal komolyabb függőséget, mint amilyet a Neo Citrán jelenthet.

"Valószínűleg kapcsolatfüggő is vagyok, én nagyon keveset voltam egyedül."

Stana elmesélte, hogy fél egyedül lenni, fél az egyedülléttől, szüksége van a társra, és az idő nagy részében mindig volt mellette valaki. Talán ez is hozzájárulhatott, hogy Dáviddal nem találták a közös hangot, mert a kémia idővel elillant, az ellentétek pedig felemésztették a kapcsolatot. Bár Dávid sem tűnik most olyan embernek, mint aki jól viseli a magányt. Az említett részeket itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás