promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stana Alexandra epekedve vágyott Marics Petire, beteljesült a legnagyobb vágya
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Stana Alexandra kamerák előtt vallotta be, hogy beteljesült a vágya.

Kamerák előtt faggatták Marics Petit és Stana Alexandrát a kapcsolatukról és igen érdekes dolgok derültek ki. A két fiatal között letagadhatatlan a vonzalom: ahogy korábban Marics Peti is fogalmazott, kémia, fizika, matematika, minden létező dolog van közöttük.

Szintén ebben a pityókás hangulatban készült interjúban Peti elmondta, hogy szerette volna, ha (ahogy ő hívja) Szandit kapja partneréül és más műsorban is úgy nyilatkozott, hogy a démoni szépségű fekete hajú táncos mellett tudna a leginkább kiteljesedni. Az álma végül valóra vált: Alexandra lett a társa a táncparketten. 

Arról azonban eddig nem szólt a fáma, hogy Alexandra mit gondol a történtekről, most azonban ő is megszólalt: nem titkolt vágya volt, hogy Marics Petive táncoljon, szerinte kivételes összhang van közöttük. Nem lehet nem észrevenni a közöttük lévő tisztelettel vegyített játékos évődést, amitől valóban a műsor egyik legnagyobb esélyes párja lehetnek.

Az énekes és a táncosnő is híresek a saját szakmájuk iránti alázatról, így biztosak vagyunk benne, hogy 120 százalékon pörögve vetik majd bele magukat a kihívásba.

A riporter kicsit a kulisszatitkok mögé is szeretett volna belesni: milyen hangulatban telnek a próbáik, hogyan kell elképzelni a közös munkát?

A válasz rendkívül mókás és szívmelengető volt: szinte régi házasokként reagáltak arra, hogy hogyan is lendülnek át a nehézségeken.

Peti rengeteget beszél, Alexandra pedig lelkesen hallgatja, egészen addig, amíg a tánctéren ő irányít és a beszélgetés nem megy a produkció rovására. Peti az interjú alatt is magára vonja a figyelmet, remekül megmagyarázza, hogy mit is gondol Alexandra, de jól áll a sármos szépfiúnak ez a magabiztos pacsirta csicsergés, nem lehet rá haragudni. Elmondása szerint Alexandra bevonzotta őt, nem is lehetett volna másképp a "táncrend".

Mi a többi versenyzővel karöltve nekik is nagyon szurkolunk, valószínűleg elképesztően izgalmas dolgokat tudnak majd kihozni egymásból és az unalomig ismert táncok egészen új formát kapnak majd az ő előadásukban. Alexandra egyébként boldog párkapcsolatban él, így párjának semmi oka a féltékenységre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás