promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Már a felesége nevére sem emlékezett Reviczky Gábor, hosszú műtéten esett át a rákbeteg színészlegenda

Már a felesége nevére sem emlékezett Reviczky Gábor, hosszú műtéten esett át a rákbeteg színészlegenda

Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Rohammentővel szállították kórházba, most megtörte a csendet a súlyos beteg színész.

Reviczky Gábor hosszú ideje komoly betegséggel küzd, kemoterápián és műtéten is átesett, és bár korábban már arról számolhatott be, hogy a gyógyulás útjára lépett, egy ideje ismét nem lehetett róla hallani, ami aggodalommal töltötte el a rajongóit.

Nem véletlenül tűnt el a színész, ugyanis az elmúlt heteket ismét kórházban kellett töltenie egy komoly fertőzés miatt, ami rendkívül rémisztő tüneteket okozott nála, és már csak arra eszmélt, hogy szirénázó mentőautóval rohannak vele a kórházba:

“Semmi bajom nem volt délelőtt, késő délután pedig felébredtem a kórházban. Végtelen fáradtságot éreztem. Bementem a házba, lefeküdtem, és onnan kezdve nem emlékszem semmire. És ez csak úgy jött. Reggel semmi bajom nem volt. Jött egy egészen érdekes kis tünet, majd elmesélték, hogy szirénázó mentőautó vitt be a kórházba”

– mesélte el az ijesztő történetet.

„Amikor magamhoz tértem, az ágyról felnéztem, megismertem a feleségemet, de nem tudtam a nevét. Másfél perc múlva jöttem rá, hogy hívják. A lányomnak csak a beceneve jutott eszembe, a fiamé meg egyáltalán nem jutott eszembe. Kiderült, hogy a szívburkomon van egy Streptococcus-góc vagy fészek”

– fogalmazott.

“Megcsinálták ezt a kolonoszkópos műtétet, és nem csak ott volt polip. Még találtak négyet, ahogy haladtak”

– mondta a színész, aki elárulta, hogy kapott ugyan bódítást, ám az szinte semmit nem ért, nem úgy, mint az antibiotikum-kúra, aminek végeztével kezdhették meg a műtéti beavatkozásokat.

Ezt követően egy hosszabb és két rövidebb operáción is átesett, a későbbiekben pedig továbbiakra kell készülnie. Ám most már sokkal jobban van, olyannyira, hogy csatlakozott A mi kis falunk stábjához, és újra részese lehet a pajkaszegi kalandoknak. Reviczky Gábor az elmúlt hetek nehézségeiről a Fókusz kameráinak számolt be: