promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Több mint százmillió forintra vár a rákbeteg Reviczky Gábor, van még esélye megkapni a pénzt? A szakértő válaszolt

Több mint százmillió forintra vár a rákbeteg Reviczky Gábor, van még esélye megkapni a pénzt? A szakértő válaszolt

Színes
Kategória fejléc
Promotions

A színész már az elkerülhetetlen végre készülve jutott erre a döntésre. 

Reviczky Gábor, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett színész, immár egy éve próbálja eladni szeretett Duna-parti otthonát Ráckevén. Az ingatlan eladására azért került sor, mert a színész 2023 márciusában nyilvánosságra hozta, hogy prosztatarákkal küzd. Később áttéteket is találtak a szervezetében, ami arra késztette, hogy meghozza ezt a nehéz döntést.

Az eladás indoka személyes és szívszorító. Reviczky és felesége között jelentős korkülönbség van, így valószínű, hogy a színész távozik előbb az élők sorából.

"Nagy a korkülönbség köztem és a feleségem között, ezért valószínű, hogy én fogok előbb elmenni. Ő azután biztosan eladta volna ezt a helyet, de úgy gondoltuk, jobb ennek elébe menni, és addig rendezni ezt a dolgot, amíg élek"

– nyilatkozta a színész a Blikknek. Ez a döntés azért is fájdalmas, mert Reviczky nagyon szereti a házat és a környezetet, ahol élnek.

A 6+1 szobás, háromszintes, több mint kétszáz négyzetméteres házat eleinte 159 millió forintért kínálták eladásra, de az érdeklődés hiánya miatt 30 millió forintot engedtek az árból. Ennek ellenére komoly vásárló továbbra sem akadt. Az ingatlan szakértők szerint az ingatlan jelenlegi ára már nem kirívó, de a jelenlegi piaci helyzetben nehéz vevőt találni, mert sokan olcsóbban szeretnének ingatlant vásárolni, még akkor is, ha az kevésbé komfortos vagy kisebb.

Az eladási küzdelem és a színész egészségi állapota szorosan összefonódik. A színész és felesége már kinézték új vidéki otthonukat, ahová akkor költöznének, ha sikerülne eladni a ráckevei házat. Az ingatlan jelenlegi helyzete és az eladás nehézségei azonban türelmet és kitartást igényelnek. Balogh László, az ingatlan.com szakértője szerint a piaci helyzet miatt jelenleg nem ideális ingatlant eladni, és sok eladónak hosszú időre kell felkészülnie, míg vevőre talál.

Reviczky Gábor története nem csak az ingatlanpiaci nehézségekről szól, hanem egy emberi drámáról is, amelyben a színész betegsége és a vele járó kihívások meghatározzák döntéseit. Az ingatlanhoz kötődő érzelmek és emlékek különösen nehézzé teszik a búcsút. A színész és családja számára az új otthon megtalálása és az ingatlan eladása remélhetőleg enyhíti majd a jelenlegi megpróbáltatásokat.

forrás: Blikk