promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ezért lépett le valójában Molnár Áron A mi kis falunk stábjából: nem titkolja többé a valós okokat, vissza se néz

Ezért lépett le valójában Molnár Áron A mi kis falunk stábjából: nem titkolja többé a valós okokat, vissza se néz

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Éveken át titkolta a valós okokat, most azonban úgy döntött, kitálal.

Molnár Áron az elmúlt években a színészkedésen kívül több más területen is megmutatta magát: aktivistaként jelent meg a színpadon különböző eseményeken, különleges dalokat és rapeket írt és adott elő, miközben olyan szuperprodukciókban láthattuk, mint például A Viszkis és A mi kis falunk.

Molnár Áron azt sem titkolta a nyilvánosság előtt, hogy legkevésbé sem szimpatizál Vidnyánszky Attilával, olyannyira, hogy mindezt egy csípős hangvételű rapdalba is foglalta. A noÁr Mozgalom alapítója mindig is fontosnak tartotta, hogy kiálljon az igaza mellett, masszív igazságérzetéről pedig nemrég egy interjúban is beszélt.

A színész Geszti Péter vendége volt az Adom a napom című műsorban, az adásban pedig olyan dolgokat árult el az elsöprő népszerűségre szert tett A mi kis falunk sorozatról, és az ottani munkakörülményekről, amit eddig senki sem hallhatott a stábtól.

Ami azonban a legérdekesebb volt a mondandójában az az, hogy végre elárulta, valójában miért is hagyta ott a sorozatot.

"Azt tudatosítanom kell magamban, hogy a pénzügyeimre sokkal jobban oda kell figyelnem. 36 évesen most már azért össze kell szednem magam. De az van, hogy a pénznél mindig előrevalóbb volt számomra a gerinc. Soha nem határoztam meg egyetlen egy olyan életfázisomban sem, hogy inkább szemet hunyok és elvállalom. Lásd A mi kis falunk története, amikor Kapitány Ivánnal rúgtuk össze a port..."

Molnár Áron elárulta, a széria forgatásának idején ő és másik 10 kollégája konkrét kéréseket intézett a vezetőséghez: jobb munkakörülményeket szerettek volna, szeparált mosdó és öltözőhelyiségeket, illetve egy kiszámítható gyártási tervet. Csakhogy hiába álltak mellette kezdetben sokan, végül teljesen egyedül maradt így kénytelen volt meghozni a legnehezebb döntést, és búcsút intett az egész sorozatnak.