promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Megrázó erejű fotót mutatott Molnár Áron ,elállt a követői hangja, ezt így még senki nem merte megmutatni

Megrázó erejű fotót mutatott Molnár Áron ,elállt a követői hangja, ezt így még senki nem merte megmutatni

Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Olyan erős fotót tett közzé a színész, hogy követői szóhoz sem jutottak.

A 2024-es, Németországban megrendezett labdarúgó-Európa-bajnokság számos meglepetést tartogatott, s bár egy emberként szurkoltunk a magyar válogatottnak, végül nem ők nyerték meg a tornát. Végül Anglia és Spanyolország feszült egymásnak a döntőben, utóbbi pedig egy bravúros győzelmet aratva ismét bajnok lett.

Sokan emlékezhetnek még a 12 évvel ezelőtti, 2012-es Eb-re is, melyet Lengyelország és Ukrajna közösen rendezett. Lengyelországban Varsó, Gdańsk, Poznań, Wrocław, míg Ukrajnában Kijev, Harkiv, Doneck és Lviv városa rendezett mérkőzéseket. Ukrajna számára az a torna történelmi jelentőségű volt, hiszen az ukrán válogatott először vehetett részt a tornán.

A nemrég lezárult Európa-bajnokság margójára Molnár Áron színész, aktivista tett közzé egy nagyon erős fotót az Instagramján, melynek láttán összeszorul a szívünk. A bejegyzésben Molnár emlékeztetett, 12 évvel ezelőtt Ukrajna adott otthont az Eb-nek, ami akkor egy csodálatos pillanat volt, hiszen a világ minden tájáról összegyűltek a szurkolók, hogy a legjobb európai futballcsapatok mérkőzéseit kövessék ukrán földön.

Csakhogy 2022-ben minden megváltozott Ukrajnában. Bevonultak az oroszok és azóta is tart a kegyetlen háború.

A színész rámutatott, minden egyes nap a létért való küzdelem Ukrajnában, pár hete pedig egy újabb megrázó támadás történt: egy orosz rakétatámadás következtében mintegy 38 ember életét vesztette, köztük 3 gyermek; közel 200-an megsérültek és súlyos károk keletkeztek.

A szörnyű pusztítás már leírva is szívszorító, ám látni azt, hogy hogyan nézett ki Ukrajna a 2012-es Eb idején, és hogy néz ki most, igazán megindító. Molnár Áron pont egy ilyen összehasonlítást tett közzé, amitől még követőinek szava is elállt. A fotókon jól látszik, milyen vidáman vonultak az utcákon a szurkolók, és hogy néz ki most az ostromlott Ukrajna: