promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nehéz kérdést szegeztek Szoboszlai Dominiknak külföldön, választania kellett és meghozta a döntést

Nehéz kérdést szegeztek Szoboszlai Dominiknak külföldön, választania kellett és meghozta a döntést

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Egyszer minden focistától megkérdezik ezt, Szoboszlai Dominik ezt válaszolta.

Véget ért a párizsi olimpia, előtte azonban szintén nagyon izgalmas heteket éltünk: az Európa Bajnokság miatt szurkolhatunk. Mindkét eseménynél egyértelmű volt, hogy mi a lényeg: a magyarok minél tovább jussanak és minél jobb eredményeket érjenek el. Mindkét eseménynél hatalmas reményekkel ültünk le a tévé elé (a szerencsésebbek pedig a helyszínen) és a drukk meg is hozta az eredményt: 19 éremmel távoztunk. A futball EB-nél nagyobb volt a szomorúság, ott sajnos bármennyire is igyekezett a magyar válogatott, végül nem ők állhattak a dobogó tetejére.

Hatalmas nyomás helyeződött a csapatkapitányra, Szoboszlai Dominikra, aki minden erejével igyekezett irányítani a meccseket. Dominiknak ezen felül a Liverpoolban is helyt kell állnia, az biztos, hogy nem unatkozik a futballista.

Szoboszlai Dominik fiatal  kora óta focizik és nem kérdés, hogy a legnagyobbak közé szeretne kerülni, így adja magát a kérdés, hogy van-e példaképe, kedvenc focistája, ki az, akit igazán követendő értékű sportolóak tart.

Egy külföldi interjú során feltették neki a kérdést, hogy a két legenda közül kit tart jobbnak: az összehasonlításban az egymással egyébként is gyakran rivalizáló Messi és Cristiano Ronaldo szerepelt. A két focista nagyon eltérő életvitelt él: míg Messi és felesége gyakran bolondoznak és a magánéletükben is mellőznek mindenféle felesleges luxust, addig Ronaldóék kifejezetten adnak az imidzsre és szeretik megmutatni, hogy micsoda fényűzésben élnek. A család náluk is központi szerepet játszik, Ronaldo nem titkolta, hogy Georgina megismerésével egyértelmű volt számára, hogy csodálatos édesanyja lesz a gyermekeiknek.

Szoboszlai Dominik is a komoly párkapcsolatok híve, fiatal kora ellenére is hosszú távon gondolkozik a barátnőjével kapcsolatban, így ebben valószínűleg mindkét focistával tud azonosulni.

De akkor mégis, kit választott? Azt a videóból ide kattintva megtudhatod: