promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szégyenlistára került Szoboszlai Dominik, a külföldi sajtó ízekre szedi a magyarok sztárjátékosát

Szégyenlistára került Szoboszlai Dominik, a külföldi sajtó ízekre szedi a magyarok sztárjátékosát

Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

A nemzetközi sajtó szerint Szoboszlai Dominik óriási csalódást okozott.

A hazai szurkolók büszkék lehetnek a magyar válogatottra, mert bár nem jutottak tovább az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjébe, akkor is produkáltunk egy értékes győzelmet, ami után minden esélyünk meg volt, hogy tovább meneteljünk az Eb-n. A külföldi sajtóban viszont megjelentek olyan cikkek, amik arról szóltak, hogy a magyar válogatott csúfos kudarcot vallott Németországban, külön kiemelték, hogy a Liverpool sztárjátékosa, Szoboszlai Dominik mekkora csalódást okozott a pályán.

Most a spanyolok állítottak össze egy listát azokról a játékosokról, akik véleményük szerint a legnagyobb csalódást okozták az Európa-bajnokságon. A Marca nevű újság által készített szégyenlista számunkra nem is lenne érdekes, ha nem lenne rajta a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik.

A Marca újságírója megemlíti a cikkében, hogy a Liverpool játékosa Marco Rossi csapatának a középpályása, és hogy a magyarok majdnem mennybe mentek a skótok felett aratott győztes meccsük után, de végül hazafelé kellett, hogy vegyék az irányt. A szerző hozzátette, hogy Szoboszlai Dominik azért került fel a szégyenlistára, mert

nem vette ki eléggé a részét a támadójáték felépítéséből, szerinte azzal, hogy egyetlen gólt sem lőtt, és csak egy gólpasszt adott a válogatott három mérkőzése során, jogosan váltott magának helyet a csalódást keltő játékosok csapatában.

Szoboszlai Dominik olyan nagy nevű labdarúgókkal együtt került fel a spanyolok szégyenlistájára, mint például Cristiano Ronaldo, Lukaku, McGinn, Mancini, Di Lorenzo, és Livakovic.