promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai jövőjéről ír egy angol lap, ők már tudják, mi következik majd

Szoboszlai jövőjéről ír egy angol lap, ők már tudják, mi következik majd

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Címlapon hozták.

Az Európa-bajnokság nem éppen úgy sikerült a magyar válogatott számára, mint azt sokan tervezték itthon, és bár a fiúk a csoportkör végéig versenyben voltak a továbbjutásért, nem sikerült továbbmenni csoportharmadikként, mivel Portugália kikapott Georgiától, Anglia pedig ikszelt. Így pedig a magyar játékosok már az új szezonra készülnek, Szoboszlai Dominikról pedig azt is lehet tudni a közösségi média oldala alapján, hogy barátnőjével nyaraltak Olaszországban. Erről több kép is felkerült.

De milyen sors vár a magyar focistára Angliában, a Liverpool FC-nél az új érában?

A This is Anfield nevű oldal most címlapon hozza azokat az állításokat, amelyeket egy csokorba gyűjtöttek a magyar játékossal kapcsolatban. A lap igen nyíltan ír arról, hogy Szoboszlai tényleg az egyik kulcsjátékos lehet újra az angol klubnál, Arne Slot irányítása alatt pedig maximálisan kihozhatja magából a legjobbat.

Hosszan írnak arról, hogy a bemutatkozása az Anfield-en álomszámba ment, hiszen nagyon jól játszott a szezon elején. Kreativitását és lendületét emelték ki az újságban, amivel nagyon sokat segített a csapatnak.

Majd csak a sérülések után esik vissza a teljesítménye, az viszont nagy kihívás lehet, hogy visszanyerje a tavaly szezoneleji formáját, de a lap szerint Arne Slot ebben segíthet neki. Egy olyan rendszerben játszhat majd az új edző alatt, aki segít kidomborítani az erősségeit.

Slot szabadságról beszélt a taktika kapcsán, ez pedig Szoboszlainak azt is jelentheti, hogy a támadó ösztöneire sokkal jobban támaszkodhat a pályán, úgy mint a magyar a válogatottban. Ez teljesülhet tehát a Slot-érában, és sok magyar szurkoló már tavaly is ezt várta, hogy bevethetik jobban elől a magyar játékost.

Nemrégiben egy komoly kihívásban vett részt Szoboszlai: