promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik barátnője így reagált a magyar válogatott EB-s bukásra: az olimpia helyszínén pihen, vele lehet a sztárfocista is?
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar válogatott csapatkapitányának szép szerelme így dolgozhatja fel a kudarcot.

Hiába a rengeteg szurkolás és a drukk, sajnos a magyar válogatott kiesett az Európa Bajnokságból. A portugálok grúzok elleni vereségével nyilvánvalóvá vált, hogy kiestünk az EB-ből és már csak más csapatokért izgulhatunk. Marco Rossi keserűen vette tudomásul a történteket, nyilatkozataiból sütött a szomorúság. Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya is kifejtette véleményét a történtekről, azonban fel nem adják a srácok és menetelnek tovább, remélhetőleg a következő, 4 év múlva megrendezett EB-re ismét kikerülünk és megint lázban éghet az egész ország.

Még javában tartanak a meccsek, azonban hamarosan újabb izgalmas sportesemény veszi kezdetét: Párizsban megrendezésre kerül az olimpia, melynek előkészületei már javában zajlanak. Az esemény július 26-án kezdődik és augusztus 11-ig tart, ezen idő alatt pedig a város a szokásosnál is nagyobb érdeklődésre számít, rengeteg turistát várnak a sportrendezvény alatt.

Más miatt is érdekes azonban Franciaország fővárosa, itt tölti ugyanis szabadidejét Szoboszlai Dominik állítólagos barátnője, a gyönyörű Borka. 24 óráig elérhető Instagram történetben új fotókat tett közzé, melyen úgy tűnik nem volt egyedül, így elképzelhető, hogy a lassan focilegendává Szoboszlai is csatlakozott hozzá, azonban közös képet eddig nem posztoltak a fiatalok. Az azonban biztos, hogyha valóban egy párt alkotnak, akkor a fiatal lány minden erejével igyekezett megvigasztalni a csapatkapitányt a magyar válogatott kiesése után.

A magyar sztárfocista nem szívesen nyilatkozik magánéletéről, azt azonban elismerte, hogy Gécsek Fannival való szakítása után ismét párkapcsolatban él. Bulvárértesülések szerint egy Borka nevű hölgy rabolta el a szívét, akivel egyazon városban nőttek fel és régebb óta ismerik egymást. A hölgy egy igazi szőke szépség, így már nem csak focista karrierjére, hanem választott kedvesére is irigykedhetnek a magyar férfiak.

Szoboszlai Dominik korábbi barátnőjét Liverpool királynőjének nevezték és bizony erre a címre Borka is abszolút jogosult. Azt nem lehet tudni, hogy éppen miért van Párizsban, ám egyáltalán nem turistaként viselkedik, úgy tűnik képei alapján, hogy abszolút beilleszkedett az idegen kultúrába. Friss fotóját a francia fővárosból ide kattintva tekinthetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás