promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Majka ezzel most teljesen kiakasztotta a rajongóit, akik hirtelen Puzsér Róbert védelmére keltek

Majka ezzel most teljesen kiakasztotta a rajongóit, akik hirtelen Puzsér Róbert védelmére keltek

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Nem mindenkinek nyerte el a tetszését az ózdi rapper megnyilvánulása.

Majka és Puzsér Róbert kapcsolata finoman szólva sem felhőtlen, legutóbb az Ábrahám-ügyben nyilvánult meg a rapper, miszerint a publicistának kijárt már egy „lángos”. Most ismét beleszállt, miután Puzsér bejelentette, hogy hosszabb időre visszavonul a nyilvánosságtól, és Ázsiában keres feltöltődést.

Majka erre így reagált:

„Gyerünk Robi!! Pihend ki azt a sok munkát! Eat less, more exercise. A sport rendet tesz a testben és a fejben is. És Ázsiában ne b***tass senkit. Azok karatéznak. Várunk haza”

– írta nem kevés iróniával. A rapper rajongói közül azonban többen is felháborodtak, amiért ezt írta ki a közösségi oldalra.

„Komolyan Majka, tarthatnál egy kis önvizsgálatot. Ennek az embernek hozzád képest, meg még nagyon nagyon sok emberhez képest, hatalmas tudása van!!! A lába nyomába nem érsz! Rettenetesen primitív, a külsejére bármilyen megjegyzést tenned”

– írta az egyik hozzászóló, és többen is egyetértettek vele, miszerint a body shaming nagyon nem jó irány Majka részéről.

 

„Elmondása szerint úgy érzi, hogy a média és a közélet egyre toxikusabb” – idézte az egyik kommentelő Puzsért, majd hozzátette:

„Ebben mondjuk tökéletesen igaza van. Amúgy meg más kiégésén, meg esetleges depresszióján nem illik viccelődni, mert bármikor beköszönthet bármelyikünk életébe. Jó lenne, ha már valamelyik közéleti személyiség példát mutatna kommunikációban”

– erre már Majka is reagált.

„Eszem ágában sincs kinevetni. Engem nem kell kiégésből meg depresszív tünetekből kioktatni. Mikor nekem volt, rájöttem, hogy sokkal empatikusabbnak kell lennem sok mindenkivel. Remélem a mi drága Robinknál hasonló hatása lesz. Ha egyszer az agyát nem arra használja, hogy másokkal genyózzon, akkor talán mégolyan dolgokat is fog csinálni, amire emlékeznek”

– válaszolta.

És ha nem lennének meg az ügy előzményei, íme egy igazán rendhagyó videó, amiből nem biztos, hogy megértjük, mi történt, de legalább középkori hangulatba helyezhetjük a hangulatát: