promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító: egy képen Boros Lajos három fia, ők gyászolják az elhunyt rádióst

Szívszorító: egy képen Boros Lajos három fia, ők gyászolják az elhunyt rádióst

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Összeszorul a torkunk a fotó láttán, szinte sohasem láthattuk így Boros Lajos családját.

Egész Magyarországot megrázta a hír, hogy elhunyt a 21. század egyik legnépszerűbb rádiósa: Boros Lajos. Bár főleg Bochkor Gáborral közös műsoráral ismerték őket, majdnem 15 évig szórakoztatták a nagyérdeműt, önmagában is egy humoros, élettelteli, intelligens és művelt férfi, aki saját jogán is megállta a helyét a médiában. Köztudott volt, hogy régóta küszködik betegséggel, ám korábban úgy nyilatkozott, hogy meggyógyult és az egyetlen problémája az, hogy a számtalan gyógyszert, amit fizetnie kell, ki tudja gazdálkodni.

Youtube-on indított egy szórakoztató beszélgetőműsort, melybe igen illusztris vendégeket tudott meghívni, ez is mutatja, hogy a szakma nagyra tartotta. A műsorban megfordult a műsorában Majka, Jakupcsek Gabriella, Gálvölgyi János, Havas Henrik, Nagy Feró és Koltay Róbert is, ám az utóbbi időben már nem fogadott vedégeket. Hiába sikerült több generációt is megmozgatnia, legnagyobb szívfájdalmára a rádiózáshoz nem tudott visszatérni, pedig szíve szerint ebből élt volna.

Az utóbbi időben aztán már nem fogadott vendégeket a műsorában és egy idő után új résszel sem jelentkezett. Ekkor már sokan aggódtak, hogy nagy a baj, de a barátok ekkor még nyugtatták a médiát és a rádióshoz kevésbé közel állókat: állításuk szerint Boros Lajos csak pihenni szeretett vonult vissza, ezért is érkezett váratlanul a halálhír.

Munkája mellett gyermekeire is nagyon büszke volt: összesen három fiú édesapja. Palotai Valériával 1971-ben házasodott össze és rá néhány évvel meg is történt a gyermekáldás. 1975-ben született Dániel, rá három évre, 1978-ban Dávid és 1988-ban érkezett Dénes.

Családi és magánéletét mindig féltette a nyilvánosságról, ezért is számított kivételesek, mikor a büszke édesapa mindhárom fiával összeállt egy közös fotóra. A Story magazinban jelent meg a lenti fénykép, amely hihetetlenül megható. Olyan szerepben mutatja be a rádióst, ahogyan csak igen ritkán láthattuk őt: édesapaként, a szerető családja körében.

A fényképet ide kattintva tudjátok megtekinteni:

Forrás: blikk.hu