promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Bementem a fesztivál mosdójába és furcsa hangokat hallottam: majdnem magam alá csináltam, mikor bekopogtam és meghallottam a választ

Bementem a fesztivál mosdójába és furcsa hangokat hallottam: majdnem magam alá csináltam, mikor bekopogtam és meghallottam a választ

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Azt hitték túl sokat ittam, krumpliszsákként estem össze.

Tűkön ülve várták a bulizni vágyók a Sziget fesztivált, olvasónk pedig ennek kapcsán osztott meg velük egy kellemetlen élményt, ami tavaly nyáron esett meg vele, egy másik, hasonló tematikájú rendezvényen. Most Berni történetét olvashatjátok:

Sziasztok! Bár már majdnem egy év eltelt, de még ma is belém nyilall az az érzés, amit tavaly kellett elszenvednem, egy olyan héten, amit hónapokig vártam. Minden évben visszatérő program a barátaimmal, hogy kinézünk egy fesztivált, amire már jó korán, az első körös jegyárusításnál megvesszük a belépőt. Egyrészt így spórolunk is, másrészt pedig ez garancia arra, hogy úgy alakítsuk az életüket, hogy mindenképpen ott tudjunk lenni. Nálam különösen nagy volt az izgalom, az egyik kedvenc előadóm látogatott Magyarországra, nagyon-nagyon vártam a koncertjét. 

Az utazást, sátorállítást, ilyeneket nem is részletezném, rendbe ment minden, ahogy az első pár nap is szuperül zajlott. Bár diákmunkát elég régóta végzek, a szüleim adtak egy kis költőpénzt, aminek nagyon örültem, hiszen egy fesztivál drága mulatság tud lenni. A harmadik napon voltunk, már késő este. Nézegettük, hogy mi legyen a további program, engem azonban szólított a természet, mondtam nekik, hogy elszaladok mosdóba, addig döntsenek, mert nekem mindegy.

A fesztivál eldugottabb területén csak 1-2 mosdó volt letéve, ezekben pedig éppen voltak. Az egyikben valaki éppen kiadta az egész napos bulizás végtermékét, tudtam, hogy az sokáig fog tartani. Hosszú percekig türelmesen várakoztam, amikor meghallottam, hogy a másikba fennhangon kuncog két ember és a többi zaj is félreérthetetlen volt. Egyértelműen egy gyors menet zajlott bent, csak sajnos nem volt annyira gyors, hogy nekem beleférjen időbe.

Nagyon ideges lettem, mert ez tiszteletlenség másokkal szembe, szóval bezörögtem, hogy lehetőleg jöjjenek ki baromi gyorsan mert feltépem az ajtót. Erre jött is a válasz:

Nyugodj meg tündérke, majd valaki téged is behoz ide.

A kezemből kiesett a pohár és bár addig nem volt semmi bajom, hirtelen elképesztő émelygés és szédülés tört rám. Berohantam egy fa mögé, ahonnan rá lehetett látni a mosdóra és vártam. Nem tudom mennyit, de közben megjöttek a barátaim is. Kérdezték mi a baj, azt hitték beütött a gin-tonic, de csak wc felé tudtam mutogatni és kértem, hogy várjanak, közben többször majdnem elájultam, ők tartottak meg.

Látták, hogy meg vagyok ijedve, szóval maradtak és mikor nyílt az ajtó, akkor egyszerre némultunk el. Az apám sétált ki a mosdófülkéből, egy éppen nagykorú lánnyal, egymást átkarolva és csókolózva. Hosszú percekig álltunk ott az ismerőseimmel és egyikünk sem tudott megszólalni. Nem értettem az egészet. Egyrészt, sejtettem, hogy a szüleim házassága már nem éppen a szenvedélyről szól, na de megcsalás? Tudja ezt anyám? Lehet, hogy neki is van valaki az életében? De a még érthetetlenebb a lebukás volt: hetek óta a fesztiválról mesélek nekik, hogy jöhetett pont ide? Valószínűleg nem figyelt a pontos dátumra és helyre, de ha ilyen fiatal csajszikon jár a fater esze, akkor nem is csodálom.

Teljesen meg voltam lőve, hogy mit csináljak, de végül úgy döntöttem, hogy ez nem az én dolgom. Az elmúlt évben alaposan megfigyeltem a szüleimet és arra jutottam, hogy anyám tudhat erről. Leéltek együtt már sok évet, felneveltek egy gyereket, gazdaságilag is van összefonódás. A szeretet és a tisztelet megvan közöttük, de vonzalmat már egyáltalán nem láttam. De azt hiszem ez nem is az én dolgom. Csinálják, ahogy nekik jó, mindenesetre talán majd egyszer elmesélem apámnak, hogy mi is történt és hogy azt kívánta nekem, hogy valaki engem is rántson be a fesztivál vécéjébe.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.